Vi er på stranda

*blogger på mobilen, rett fra stranden*

Akkurat nå ligger jeg og Oliver på stranda ved oss. Vi har vært ute å badet litt, men det er best på land (det syns i allefall Oliver). Gubben liker seg best i vannet, men etter operasjonen så er det vist ikke like lett å svømme langt. Hva kan man forvente når man har sittet stille i over 1 måned? Men bade det må han jo når det er sååå varmt. Det er til og med varmt i vannet. Det er jo super digg å avkjøle seg da. Også var det noen små søtinger på stranden. Bare se her.

Rett ved vannkanten satt det 3 små andunger. Moren holdt et godt øye med dem, men de var litt på egenhånd også. De var utrolig søte, men plutselig skulle de svømme av gårde og da var dem ikke å se. Nå er det kun én and som går/svømmer rundt.

Se på Oliver som har vært å badet. Han gikk ut i vannet frivillig og så bar jeg han ut så han kunne svømme inn. Han var så utrolig flink. Han var mest i armene mine så jeg fikk avkjølt meg litt også, men han var utrolig flink og rolig. Utrolig stolt av at han klarte å gå uti helt på egenhånd altså! Det kan jeg ikke huske sist han gjorde (om han har gjort det før).

Som dere ser så er gubben ute å bader. Første gangen han har vært ute og badet i år på grunn av operasjonen. Så han har campet i vannet. Endelig i vannet. Nå får jeg han nok aldri opp igjen.

Når var første gang dere badet i år?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg