helt rå treningsøkt!

da var dagens treningsøkt over og jeg kan slappe av med kaldt vann. jeg fikk et utrolig godt tips av venninna mi om å legge flasker med vann i frysern og ta de opp kvelden før (sette de i kjøleskapet), men det glemte jeg jo å gjøre i går så jeg la 3 flasker med vann i frysern før jeg begynte å spise frokost. når jeg holdt på å trene så hadde jeg iskaldt vann. det var utrolig godt til treningen nå som det er så varmt. dagens treningsøkt ble på 1 time siden jeg stod opp ganske seint og gubben sluttet tidlig på jobb i dag siden det er sommer og ikke så mye å gjøre. men jeg syns 1 time med hardtrening er ganske bra altså. jeg er veldig fornøyd med dagens trening. kanskje jeg får med meg gubben min på en liten kveldstur i dag også. jeg får se hvor sliten han er.

ja, dette var da mine beste venner i dag. jeg er utrolig glad for å ha såpass mye treningsutstyr at det blir variert treningsprogram hver dag. i dag ble det vekter, men i morgen kan det bli noe annet.

nå tenkte jeg å gjøre litt her hjemme så får vi se hva dagen blir til videre. det er en solfylt og flott dag så må jo komme meg litt ut tenker jeg. jeg har jo vært ute med hunden og sett litt i drivhuset. der har det nemlig blitt masse fremgang (innlegg om dette kommer senere når jeg har fått tatt bilder). det er utrolig morsomt å se at det hjalp SÅ mye å flytte det inn i drivhuset og få litt skygge, men også litt sol. nå får vi bare vente og smøre oss med tålmodighet. er det noe man trenger når man driver med dyrking av grønnsaker som er det tålmodighet (men det har jeg jo sagt før).

hva skal du i dag??

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg