Jeg lovet jo!

For noen dager aiden klarte jeg å glemme mat og vannskålene og båndet til Oliver hos mamma. Så i dag kom hun innom med det etter å ha vært på en liten kjøretur sammen med søstern min. Så da lovet jeg hunden å gå en tur. Den turen ble ikke så lang siden det er så sinnsykt mye mygg ute og de er i overkant glad i meg, men det ble såpass tanfikk løpt fra seg litt og gjort fra seg. Yeay! Det måtte jo jeg ta opp. En av ulempene med å ha hund… vel, egentlig den eneste ulempen. Stell, vask, gå tur, kose og alt mulig sånt er jo bare positivt.

Men jeg gikk jo en tur da og det blir jo alltid noen bilder på veien. Det er jo helt nydelig her så jeg tenkte å vise dere et bilde som jeg ble veldig fornøyd med. Dette er også et sted jeg ikke har tatt bilde av før. Har egentlig ikke tenkt på det, men det er faktisk et fint sted å ta bilder her.

Hvor stilige er ikke de lampene til naturen og stien??

Men nå har jeg kommet hjem og lagt meg på sofaen. Jeg har så mange myggstikk i dag at jeg gidder ikke telle engang. Det klør overalt! De er jo så frekke at de går opp buksebeinet, inn i gensern og alt mulig. Så da får jeg sitte her og prøve å ikke klø meg i hjel mens dere skal få se noen flere bilder av turen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg