Dam med fisk

I dag føler jeg at vi virkelig har fått gjort mye. Nå er dammen på plass i bakken og fiskene er i dammen. Vi har nemlig 2 koi som har svømt rundt i et akvarium i kjellern. Nå får dem også lov til å kose seg ute i sola. Vi mangler forsatt blomster og ei pumpe, men det skal vi nok få til i løpet av morgendagen (senest). Men akkurat nå ser det veldig kjedelig ut.

Nå ligger jeg rett ut på sofaen med vonde føtter, men det er virkelig verdt det når vi har kommet så langt i hagen. Det eneste som er veldig synd det er at alt vi plantet ved garasjeveggen måtte flyttes på grunn av den forferdige varmen som tok kverken på alt. Nå har jeg fått flyttet en god del inn i drivhuset, men det er jo veldig kjipt at det ikke kan stå ute uten at det dør. Det samme var med jordbærplantene så de har fått det lille drivhuset over en pallekarm. Så da får vi krysse fingrene og håpe at ting holder seg og at det blir bra her. Man må jo bare prøve seg frem og se hva som fungerer best for de forskjellige plantene.

Her er alle jordbærplantene våres i den nye pallekarmen. Det ser ut som det går bra… forløpig.

Og her er dammen slik den står nå. Men vi har bestilt en god del frø. Både blomster og planter (frukt ol.) Så det blir veldig spennende når dette kommer i posten. Mye blir nok å så i små potter og plante ut til våren igjen. Men det blir spennende og fint å få litt andre type ting enn noe alle andre har.

Hva har du gjort i dag?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg