Så snilt gjort!

Jeg har ei som henter scrappeting av meg (kjøper) og nå hadde hun kommet hjem fra ferie så hun ville hente det hun hadde her nå. Så snill og herlig dame. Hun hadde kjøpt med seg en is til meg. Det var så hyggelig. Jeg ble jo litt satt ut og veldig glad for det så klart. Det var helt uventet, men det er faktisk ikke første gangen hun har kommet med noe til meg. I fjord hadde hun vært i thailand og kjøpt med en bursdagsgave til meg. En liten treboks med en elefant på som nå står til pynt i stua.

Når hun kommer hit så står vi alltid å snakker en stund før hun drar. Det er ikke som å hente noe fra finn.no. nei, det er så hyggelig når hun kommer hit. Jeg setter virkelig pris på de samtalene. Det er jo fint å kunne snakke sammen og bli bedre kjent. Nå har hun vært her flere ganger og jeg får ofte bilder når hun er på tur, det er veldig gøy.

Så da ble det en skikkelig søt og fin overraskelse og tjente litt lommepenger. Nå går det videre til hagearbeid for det er ennå litt å gjøre.  Eller det er jo alltid noe å gjøre når man har en hage og man vil ha det fint.

Her er bilde fra kjøreturen til hagesenteret i dag. Det er jo ikke langt å kjøre og det ser jo utrolig flott ut i nærområdet her. Vi må ikke dra langt for å finne slik utsikt for å si det sånn. Det er rett og slett et perfekt sted å bo! Jeg skulle gjerne bodd enda lengre ut på landet, men dette er nydelig.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg