Ikke alltid en god dag

Operasjonen til gubben gikk fint (sa han). Han har ikke kommet hjem ennå så jeg vet egentlig ikke hvordan formen hans er eller noenting. Han valgte heller å være hos foreldra sine i dag og “slappe av”. Uten å gå for mye i detaljer så skjønner jeg ikke hvordan det er bedre enn å komme hjem, men han er en voksen mann og kan forhåpentligvis tenke selv. Jeg tenker bare at når man har vært igjennom en operasjon så vil man vel helst være hjemme? Neida, ikke han. Men jeg og Oliver kan ha det fint uten at han ligger og syns synd på seg selv på sofaen. For beklager, men mannfolk klager over ALT! Og er dem syke så går verden under, men vis vi er syke så kan vi vel klare å lage middag, tørke støv og vaske klær… hæ!? Hvor er logikken i dette? Det er jo tydelig at gud skapte kvinnen av en grunn, han fant ut hva som var feil med mannen og måtte ha ei kvinne til å støtte han i tunge tider.

Men seriøst. Fra spøk til alvor. Når jeg går hjemme alene så kjenner jeg virkelig hvor mye jeg sliter psykisk. I hele dag har det følt som om jeg går i beina på meg selv. Hodet går trill rundt og jeg går rundt og småspiser hele tiden. Hver minste lille lyd utenfor skremmer livet av meg. Jeg tror jeg har sjekket utgangsdøra om den er låst sånn 20 ganger i dag. Jeg må le litt da. For uansett hvor håpløs gubben er når han er sliten/har vondt/sjuk så går det alltid tilbake til at jeg trenger han. Vi trenger hverandre og vi støtter hverandre. Selvom han ikke alltid er like omtenksom og hjelpsom HVER gang så gjør han hverdagen min 10 tusen ganger bedre når han er her hjemme.

Jeg klarer meg en hel dag uten han, men jeg vil helst ha han hjem på kvelden. Nå har jeg vært alene hjemme i natt og kjenner at jeg begynner å bli småstressa og angsten kryper igjennom kroppen min som en sulten slange. Depresjonen er der så vidt, men det går greit så lenge jeg vet at gubben kommer i kveld. Vis ikke kommer dette til å bli en horror natt inni meg.

Det er veldig fint med alenetid, men om kvelden er det beste å komme hjem til samboeren.

(Middag i dag)

8 kommentarer

Siste innlegg