Trener i varmen

i dag blir det blogging ute på terrassen. solen har heldigvis ikke kommet helt hit ennå så jeg har fortsatt litt tid på meg å sitte i skyggen. av og til skulle jeg ønske at vi hadde litt mer skygge på denne tomten, men det er som det er (foreløpig). gubben har blitt med foreldra sine for å se på en hytte så da tok jeg meg sjansen til å trene litt før det blir alt for varmt i dag. det er jo egentlig veldig varmt fra før av, men jeg kjente at jeg måtte trene litt i dag. og når det er så varmt som nå så er det ikke så mye som skal til før kroppen min har varmet opp. jeg tok manualene i en halvtime med diverse øvelser. så brukte jeg trappa som steppekasse og tok noen øvelser der også. men nå kjente jeg at jeg trengte en liten pust i bakken. jeg er ikke helt ferdig, men en liten pause skader ikke når det er så varmt. etterpå tenkte jeg å ta rompe og mageøvelser. i mellomtiden skal jeg sitte her med vannet mitt og slappe av.

ellers så har jeg fått vannet plantene så de ikke dør av heteslag i dag. det er jo meldt ganske voldsomt vær i dag. venninna mi snakket om å dra å bade i dag vis hun ikke har glemt det bort. i såfall klandrer jeg henne ikke. denne varmen kan koke hvem som helst fra forstanden! noen ganger er det helt umenneskelig og jeg har bare lyst til å stelle meg i dusjen (noe jeg gleder meg til etter treningen), slå på kaldt vann og bare kjøle meg helt ned.

og i morgen skal gubben operere. jeg får skikkelig vondt i magen bare ved tanken og sender han derfor en stooor klem og håper at alt går i orden. moren hans skal kjøre han i morgen tidlig så jeg ser han ikke før etter operasjonen en gang. han vet jo ikke hvordan han er når han er operert (om han orker å sitte i bilen hele veien opp hit) så det kan hende han ikke kommer hjem før tirsdag.

men akkurat nå skal jeg prøve å ikke tenke noe mer på akkurat det. nå skal jeg og vesle Oliver slappe av og kose oss. det er best jeg bekymrer meg minst mulig.

men først skal jeg trene videre. man holder seg ikke i form vis man ikke beveger seg. så får vi se hva som skjer videre i dag. jeg tar det helt med ro. jeg gidder ikke stresse med noe i denne varmen. det som skjer, det skjer. skjer det ikke noe spesielt i dag så blir det date med TVen og vannflaska mi. så enkelt er det. det eneste jeg vet jeg skal er å skrive mer på bloggen for jeg har et par idèer til nye innlegg. så dere får bare følge med på bloggen om dere vil få med dere det. så håper jeg dere koser dere masse i dag!

#workout #trene #trening #iform #sunt #helse #today

4 kommentarer

Siste innlegg