mye har skjedd siden sist

jeg var ute og så litt på plantene og tenkte jeg skulle vise dere hvordan det går i hagen nå som det har vært så varmt. i dag er første dagen jeg bruker vannet fra egg-i-vann på tomatene så får vi se hvor stor effekt det har på plantene fremover. men først vil jeg vise dere hvordan det står til akkurat nå. det har jo vært utrolig varmt de siste dagene så jeg har prøvd å vanne minst èn gang om dagen. jeg har valgt å vanne om kvelden slik at vannet har best effekt og plantene kan drikke i fred uten at vannet fordamper i solens hete. her er bildene:


tomatene blir større for hver dag. det er utrolig moro og spennende å følge med. bare den siste tiden så har dem vokst en god del.

salaten er jo så å si ferdig. den har også bare vokst og vokst den siste tiden. og det eneste jeg har gjort er å vanne dem.

jeg tror dette er koriander. si i fra vis jeg tar feil. jeg blander koriander og persille, men jeg er nesten helt sikker på at det er koriander.

her har vi da den salaten som etter hvert blir lilla. den har fått utrolig store blader siden sist jeg viste dere bilder.


jordbærplantene har hatt blomster en stund, men nå begynner blomstene å falle av og små tegn på at jordbærene vokser begynner å vises.

gulrøttene har også kommet veldig langt. det blir spennende å se hvordan resultatet blir. jeg har jo sådd dem i et lite akvarium. da er det viktig å ikke gi for mye eller for lite vann. men det ser ut som dem trives utrolig godt.

det var ikke like enkelt å ta bilde inni drivhuset, men den største foran her er gule tomater, den som ligger er agurk og den øverst til høyre er chili. jeg har også plantet små spirer nedi her som er 2 med melon og en paprika. så får vi se hva som skjer i løpet av sommeren. det kan jo hende jeg må begynne mye tidligere neste år om jeg vil ha paprika og melon til høsten. vi får bare smøre oss med tålmodighet. tomatplanten har i allefall fått 2 små tomater alt. så de trives jo inni drivhuset. tomatplanten har jo masse blomster så det ser jo lovende ut. agurkplanten har også fått mange agurker. chilien er jeg ikke helt sikker på. den har fått masse blomster, men det har ikek kommet frem noe chili ennå. kanskje det kommer i løpet av sommeren.

har du noen grønnsaksplanter?
har du prøvd noe av det som jeg har her kanskje?

#hage #grønnsaker #grønnsaksplanter #grønnsakshage #sommer

10 kommentarer

Siste innlegg