Vil du ha tips…

Når man har lite penger og butikken er stengt så bruker man det man har i skapet. I dag ble det scons til frokost/lunsj. Vi hadde en pose med melblanding til dette. Var bare å tilsette melk. Det er ikke noe jeg pleier å kjøpe, men det var faktisk utrolig godt. Jeg la på ost på toppen og fikk utrolig gode havrescons/horn.  I denne varmen så mugner brødet så fort så vi har ikke fått spist opp det desverre. Neste gang vi kjøper brød så blir det nok å fryse det og ta opp de skivene vi skal spise til frokost. Da slipper vi å måtte kaste mat! Desverre gjorde jeg ikke det denne gangen. Men sconsene kan jo brukes til bl.a suppe så tenkte å ha suppe i dag. Så slipper dem å bli harde og dårlige. Det blir jo ikke så mangr ut av en slik pose, men det ble for mye til frokost for oss to. Men gode var dem i allefall.

Ønsker dere flere tips for å unngå å kaste masse mat?

For vi kaster alt for mye mat! Jeg har kommet opp med masse tips og triks etter at vi flyttet for oss selv og vil gjerne dele det med dere. Så vis du syns dette høres intressant ut så si i fra så skal jeg lage et innlegg med tips til deg som ønsker å kaste mindre.

4 kommentarer
  1. Brødet har mugnet hos oss også, men det hjalp å legge det i kjøleskapet. Pleier å skjære det opp, og legger ca. et halvt brød i hver frysepose, før vi slenger det i fryseren.
   Flytter brødet over i kjøleskapet kvelden før det skal spises.
   Tror kanskje dette er grunnen til at de ikke spiser brød til frokost, på samme måte som vi gjør, i andre land.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg