Oslo og Jeff Dunham

ja, gårsdagen. FOR EN DAG!!! jeg har aldri ledd så sykt mye i hele mitt liv! men før vi kom på Jeff Dunham sitt show fikk jeg tatt noen bilder i Oslo. nå er ikke jeg den tynneste eller peneste, men jeg syns det er koselig og moro å ha bilder fra slike turer uansett hvordan man ser ut. man får være som man er! nå har jeg faktisk gått ned litt i ansiktet da, så kanskje magen går ned i løpet av sommeren også. men nå sporer jeg helt av. dere skulle få se noen bilder som vi tok i går. vel, nå var det mest meg det ble tatt bilde av, men sånn går det når venninna mi alltid må stresse rundt. Du, min venn er ei stressa due! det var mat, litt bilder på vei bort til konsert køen og så stod vi i kø til de åpnet dørene. først fikk vi et ark hvor man kunne skrive et spørsmål til Archmed og levere det med billetten. SÅ TOK DEM KAMERAET MITT!! de fleste ville nok ikke freaket ut, men det er det mest verdifulle jeg eier så jeg ble litt småredd for å ikke huske å hente det igjen. men det var bare en liten bagatell i forhold til det høydeskrekken min skulle få erfare. vi hadde plasser HØYT OPPI DER! og det gikk RETT OPP! la oss bare si det sånn at jeg så ikke ned før jeg kom på toppen og hadde satt meg ned. og når jeg så ned så ble jeg skikkelig svimmel, jeg ble kvalm og fikk vondt i magen. MEN!!!! jeg klarte meg igjennom hele showet og jeg kom meg trygt ned derifra.

og siden det ikke var lov med video og bilder under showet så får jeg fortelle litt av det som skjedde. han har fått en ny karakter som skal være assistenten/Donald trump sin høyre hånd… for et nervevrak! jeg trodde jeg skulle daue av latter da han kom frem med den karakteren der altså! Jeff spurte han om noe og han skrek tilbake og fikk spasmer. jeg lo så jeg grein!

en annen morsom ting var når en mann reiste seg opp og gikk så begynte Jeff å prate om han. “i hope he come back” og spurte hvor han satt og hva han het. “ørling, arling, ærling” ja, det var Erling. og så tøff som Erling var så fikk han være med på livestream på facebook, akkehvitt shot på scenen og fikk mye oppmerksomhet igjennom showet. Erling, du var helt rå!!! likte veldig godt den delen der du snakket om lutefisk og gravlaks. men det kan dere sikkert få sett på facebook.

vi fikk til og med prate med familien hans på skype.

men jeg må si det mest latterlige og beste øyeblikket var da han mistet peanut på gulvet. når han henter peanut tilbake så er han dritsur og sier “don’t you ever f***** do that again!” litt etterpå faller håret av og peanut snur seg bort til noen skalla fyrer som han snakket med tidligere “this is all Your fault”. peanut er min favoritt karakter, men jeg må si at den nye ligger på en god 2 plass sammen med archmed the dead terrorist. jepp, han har en død terroristdukke! “Silence, I kill you!” endret han til “hey, I touch you”. da knakk jeg sammen altså! jeg har hørt mye rart i mitt liv, men dette showet her må være det beste jeg har vært på. og publikum var helt ville! det var så utrolig god stemning i salen hele veien! but everything has an end! og da var det å prøve å komme seg ned igjen fra den dødsfella. heldigvis gikk det ganske greit til tross for at jeg så ned. men jeg fokuserte på alle de bittesmå badeendene som lå på gulvet. hvor i all verden fikk dem de fra!? det lå sånne overalt!

da vi endelig var nede fra tribunen (sier dem at det kalles) så var det rett bort å få hentet kameraet mitt. gjett om jeg ble glad da de gav meg det. tror aldri jeg har vært så glad for å se en død ting uten følelser i hele mitt liv. men veldig synd jeg ikke fikk tatt noen bilder der inne. det hadde passet bra i minneboka mi, men neida… ta kameraet mitt og riv ut alt håp… jeg har fortsatt mobilen!

men da hopper jeg rett til bildene. her er jeg i Oslo:

jepp, det var våres Oslotur og litt om Jeff Duham sitt show. toget kom kl. 00.09 og jeg var ganske sliten da jeg først var hjemme og i seng sånn kl. 02.14. jepp, det var en lang dag i går, men verdens beste opplevelse med verden beste venninne! nå tenkte jeg å spare litt penger så vi faktisk kan klare å komme oss på desucon i høst. eller så er det egentlig ikke så mye som skjer. vel, i hagen skjer det mye. men reiseplanene mine er helt blanke.

#Oslo #bytur #Jeffduham #show #Norge

8 kommentarer

Siste innlegg