Og slik ble håret

Da har jeg fått fikset håret og bryna. Jeg syns ikke det er noe vits å ha for mye sminke på når jeg egentlig har såpass fin hud og ser bedre ut med lite sminke nå om sommeren. Jeg fikk veldig fort farge i ansiktet og det vil jeg ikke dekke til! Håret tok jo litt tid og det ble heller ikke helt perfekt. Jeg håpet egentlig på å bruke panneluggen foran, men det ble for mye. Men nå er jeg i allefall klar. Jeg skal bare pakke ned kameraet, lade mobilen min og litt sånn småting før jeg blir hentet. Jeg vet ikke helt når venninna mi kommer, men jeg håper hun er her til kl. 3 så vi får litt tid i Oslo før vi skal på showet. Jeg har litt lyst til å få litt tid i Oslo fordi det er så sjeldent jeg er der. Jeg har heller aldri dratt til Oslo for å gå rundt. Det er endte konserter eller desucon som har vært grunnen til å dra dit. Det er jo ikke sånn at det er så dyrt for billett på toget, men mat i Oslo koster jo litt. Nå går det så klart ann å ha med frukt og vann eller noe sånt, men det ville jo vært koselig å kunne spise en bedre middag når man tar en slik tur. Det blir ikke noe av det i dag, men kanskje det blir i løpet av sommeren om lommeboka tillater det. Oslo er jo egentlig et utrolig flott sted og jeg vil gjerne se litt mer av det enn bare kongress senteret og mcern. Jeg har vært inne på slottet når jeg var liten, men that’s it liksom. Jeg vil se operahuset, jeg vil kikke i butikker og gå på café. Jeg vil sitte i parker og ha piknikk, jeg vil ta masse bilder og bare nyte Oslo. En dag kanskje det blir sånn. Jeg håper det i allefall. Det ville vært veldig koselig. Og jeg vet nøyaktig hva den første tingen jeg ville gjort hadde blitt. Jeg ville sittet på pascal og nytet en av kakene hans. Det hadde vært en drøm som ble virkelighet. Jeg er jo utdannet konditor og har alltid beundret verket til pascal. Det er Norges aller beste og mest stilige kaker. Det er et must å få oppleve, smake og nyte noe fra hans konditori. Enten det blir denne sommeren, neste sommer eller om 5 år… jeg skal innom der en dag!

Men sånn ble nå håret mitt for dagen.  Forhåpentligvis så holder det seg sånn i løpet av hele dagen. Som dere kanskje ser så liker jeg ikke å ha det rett ned. Faktisk har jeg alltid likt å skille meg litt ut og dette er favorittfrisyren min. Jeg sier ikke at det kun er jeg som går sånn for da lyver jeg, men det er en litt uvanlig og utrolig søt frisyre som jeg rett og slett har falt for. Og det ble faktisk ikke så ille. I mine øyne ble det faktisk bedre enn de andre gangene jeg har hatt drt sånn. Nå har de volum og de syns mye bedre enn de noengang har gjort før. Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til jeg skal dra. Forhåpentlig blir det ikke så lenge til.

Å være med venninna mi er det beste som finnes. Vi har det alltid morro sammen og hun er den jeg føler meg aller mest trygg på. Jeg kan være meg selv og det setter jeg utrolig stor pris på. Jeg stoler fult og helt på henne. Hun er den beste vennen jeg noensinne har hatt fordi hun forstår meg mer enn noen andre og vi krangler ALDRI! Jeg har hatt en del problemer med venner som ikke helt forstår meg. Jeg kunne ikke si eller gjøre som jeg ville slik jeg kan med henne. Jeg vil heller ha ei venninne som henne enn 50 jeg ikke kan stole på eller være trygg på. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har møtt en bedre venn enn henne. Hun betyr alt for meg. Så i dag skal vi virkelig kose oss og ha en fin tur til Oslo sammen.

8 kommentarer

Siste innlegg