Litt bilder av 17. mai

når det er 17. mai så må man jo ta noen bilder som passer. vi er så heldige at vi har flagg rett nedafor ved oss som henger langs veien. det er så flott og derfor ville jeg dele det med dere. så jeg tok kameraet med ut på verandaen og zoomet inn på det ene flagget som hang der og veivet i vinden. utrolig flott! det er jo ikke skikkelig 17. mai uten det norske flagget! dessverre har ikke vi noe stort flagg å henge opp, men vi har nå fått kjøpt oss 2 flagg som jeg satt ned i blomsterpotta på verandaen. i tillegg har jeg kjøpt en bukett med fake blomster fra ebay som passet perfekt på bordet her inne. så da deler jeg noen bilder med dere nå så dere kan få se hvordan vi har det her på 17. mai. nå skal vi ikke være hjemme så vi har ikke pyntet så alt for mye akkurat. planen var jo egentlig å ha venneparet her, men når gubben hennes ikke orket så tar vi det der nede i stedenfor. hadde det vært her så ville jeg jo ha pyntet opp mye mer enn jeg har gjort. vel, det er i det minste ryddig og det er jo det viktigste.


her ser dere det flotte flagget som henger ved veien. det er nå nydelig. litt vanskelig å få i fokus når det er såpass med vind, men været kan vi ikke klage på for solen skinner og himmelen er blå. det er heldigvis ikke alt for varmt ute og det er jo supert på en slik dag når man skal være ute.

Oliver har posert for et bilde sammen med flaggene. han måtte jo få et 17. mai bilde han også. dette bildet skal definitivt fremkalles!

her er buketten jeg har kjøpt fra ebay. jeg er veldig fornøyd med den. den kostet meg under hundrelappen og den har holdt nå i 3-4 år. kan virkelig ikke klage på det!

nå er det bare å vente på å dra. gubben har fått på seg skjorte og jeg har pyntet meg ferdig. nå gjenstår det bare å pakke ned kameraet, maten vi skal ha med og litt sånn. jeg tenkte å ta med litt alkohol. jeg har så mye stående så man får ta med litt til maten og litt utover kvelden. jeg vet ikke hva dem har planlagt for dagen, men det finner vi ut av når vi kommer ned dit. jeg skal i allefall prøve å få tatt en del bilder og skrivd et innlegg i løpet av kvelden (når vi har kommet hjem igjen).

jeg håper dere alle sammen har en fin 17. mai og koser der masse med familie og venner. drikk med måte og hold deg såpass edru at du vet hva du gjør.

til slutt vil jeg gratulere en kompis av meg som skal bli pappa <3
utrolig fine nyheter å høre. dere kommer til å bli flotte foreldre!
masse lykke til videre <3

8 kommentarer

Siste innlegg