Små mirakler og payback

Jeg gikk ut for å vanne plantene og fant plutselig ut at vi har fått noen søte små mirakler i hagen. Det er så koselig når man ser at ting virkelig går fremover. Så jeg ville gjerne få dele dette med dere. Jeg tok frem mobilen og begynte å ta bilder. Tror dere ikke gubben skulle ta payback for at jeg sprutet på han med vannslangen? Fy søren så kaldt det ble! Men jeg kunne ikke annet enn å le for det var jo bare gøy. Gøy og VÅTT!!

Jaja, så fikk han spylt meg med vannslangen etter å ha vært offer for det en del gangen selv. Men jeg fikk tkl slutt lov til å ta noen bilder da. Så her er miraklene jeg fant.

Rosene får snart blomster! Dette har jeg virkelig gått å gledet meg til så utrolig lenge. Jeg håper jeg får noen flotte bilder av dem når de har sprunget ut. Jeg elsker rosebilder! Det er så flott!

Og her kommer til og med sukkertene frem. Snart kan jeg spise sukkerter fra hagen. Nam!

Også har denne flotte busken fått masse blomster. Den er så fin! Det er en av mine favoritter. Det kan ha noe med at det var slike oppe ved bestemoren min sitt hus. Men jeg har alltid syns det har vært så flott når alle blomstene har kommet.

Flere enn meg som liker denne?
Har du grønnsaker i din hage?

4 kommentarer

Siste innlegg