kveldsbilder

jeg tok meg en liten tur ut på verandaen. jeg tok med kameraet og tenkte å se om jeg fant noe spennende å ta bilde av og jaggu gjorde det. det er jo alltid noe å ta bilde av. problemet er bare hvordan man kan ta bilde av de tingene så bildet blir spennende å se på. vel, jeg er ikke noe ekspert (langt i fra), men jeg prøvde meg litt frem og til slutt endte jeg opp med noen ganske stilige bilder (syns nå jeg). og hva er vel bedre enn å dele de med dere? her har dere de jeg ble mest fornøyd med.

  
her er kubbelyset som står ute på bordet. jeg tente det og tenkte jeg kom til å bli stilig, men jeg ble ikke fult så fornøyd med det som jeg trodde jeg skulle bli. flammen syns nesten ikke og lyset er skikkelig ute av fokus. om dere har noen ideer til hvordan bilde av kubbelys kan bli bedre så kom gjerne med noen tips. la oss bare si det sånn at dette var bildet jeg var minst fornøyd med.

jeg har 2 av disse og syns de er så stilige. det er egentlig til telys, men jeg tenkte å kjøpe inn små blomster eller bare la de være tomme. de ser jo uansett utrolig stilige ut.

dette syns jeg var utrolig stilig. det er så masse forskjellig på et sted. også syns jeg de hvite blomstene var utrolig flotte. og det å se de grønne bladene som nyter siste rest av dagens sollys er skikkelig flott. det var ikke det beste bildet, men ikke så rart siden det er ovenfor gressplenen, langt oppi lufta. jeg har ikke kamerastativ og skjelver utrolig mye på hendene så da blir det ikke så lett å fange et sykt bra bilde når det er så langt unna.


så har vi den søte, lille hortensiaen min som ikke har fått blomstene sine ennå. jeg er ganske sikker på at det ikke er så alt for lenge til den får blomster. jeg har sett knopper på den. men de grønne bladene er jo ganske fine på bilder alene også.

helt til slutt har vi linselusa som alltid vil bli tatt bilde av. han er jo utrolig søt så det gjør jo ingenting. han setter seg pent og smiler til kameraet som alltid han. er litt varmt for stakkar’n, men det er ikke mye jeg kan gjøre når han veldig gjerne vil dilte etter meg hvor enn jeg går. jeg klager ikke for han er godt selskap, men han vet ikke alltid sitt eget beste. matmor sin lille godgutt han.

6 kommentarer

Siste innlegg