Smil til verden så smiler verden til deg

For en nydelig dag. Solen skikkelig, himmelen er blå og barnas latter og lek høres helt inn. Vi har jo en stor gressplen nedenfor vår hage. Der er det alltid mye liv. Det står fotballmål der og en fin sitteplass. I tillegg er det en lekeplass på den andre siden. Det har vært korpsoppvisning og grilling. Det har til og med vært hundetrening der. Det er jo en veldig fin plass så det er ikke rart at skolen velger å ta med barna dit for en utedag eller ha skoleavslutning der.

Men jeg kom inn hit for å fortelle dere at det ikke blir like mye blogging 16-17. Mai. De dagene er det mye som skjer, men det vil komme morgen og kveld mest sannsynlig. Men jeg tipper det vil være ganske mange som er opptatt 17. Mai uansett.

Eller så går dagen som planlagt. Vi må ha skruer til å feste bjelkene til vegger og tak. Kanskje gjerdet kommer på plass også. Vi får se. Vi tar det som det kommer. Det vi får fikset i dag er jo supert. Det som ikke blir fikset får vi bare vente med. Verre er det ikke. Men nå får jeg vekke gubben og lage litt frokost så vi kommer i gang med denne dagen.
Kos dere masse. Håper det er like flott være hos dere som det er hos meg i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg