Skriver bok

Det var en skikkelig grå og kald dag, men idag skinner solen og humøret er tilbake. Jeg fikk lite søvn i natt, men det er ingenting som musikk ikke kan fixe. Så langt i dag har jeg vannet alt av planter og frø, ligget på verandaen i sola og bare kost meg. Gubben har ikke vært hjemme siden i går så det har vært en tøff kvald og natt. Jeg har hatt skikkelig angstanfall (derfor alkohol). Men i dag kommer gubben hjem igjen og jeg gleder meg masse. Han hjalp broren sin med å hente en bil som kom fra utlandet. Jeg syns det er fint at han kommer seg litt bort av og til selvom det er vanskelig for meg å være alene hjemme. Han må jo få lov å gjøre det han vil selvom jeg sliter, det er jo ikke hans feil.

Nei, ikke mer negativitet. Sola skinner, det er varmt ute og det er en flott dag!! Man kan ikke henge med hodet da! Men hva skal man finne på i dag? Kanskje jeg skal forsette å skrive boka jeg har begynt på. Ja, det blir nok det. Jeg håper at en dag vil jeg klare å utgi den. Man vet aldri…

Det ville vært utrolig morro å gi ut en bok. Men akkurat nå skriver jeg egentlig bare for gøy. Jeg har alltid likt å skrive fortellinger. Vi får se om jeg blir ferdig med den.

4 kommentarer
    1. tusen takk aå utrolig hyggelig. det setter jeg virkelg pris på. jeg har kommet et lite stykke på vei. 10 sider. tror dette kan bli ganske bra. 🙂 men er mye jobb med en bok og det vil ta en god stund før jeg blir ferdig. men har jo veldig lyst til å gi den ut når den er ferdig. så vi får se da. 🙂 kos deg masse du også.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg