Bilde av grønnsakshagen

På morgenen fikk jeg fikset de siste blomsterkassene som skulle på garasjeveggen… eller skal jeg si grønnsakshjørnet mitt. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Endelig er jeg ferdig men å lage kasser og så frø. Det eneste som mangler er å vanne og vente på at grønnsakene skal komme. Vel, nesten. Tomatene, chilli, paprika, agurk og pysalis blir ikke plantet ute før i Mai, men det er jo rett rundt hjørnet. Snart er grønnsakshagen komplett. Tenk at det snart er Mai allerede. Det er sprøtt hvor fort tiden faktisk har gått. Her har vi alt fått smake på sommersola og jeg kan nesten ikke vente med å bade ute, sole meg og grille.

Men jeg ville vise dere hvor flott det har blitt med alle kassene. Nå har jeg jo et stort utvalg av grønnsaker og et par urter. Her er en liste over alt som er plantet (og skal plantes) ved denne veggen:
– salat (3 typer)
– tomater (kommer snart)
– koriandre
– persille
– vårløk
– rødløk
– jordbær
Som dere kanskje forstår så er det mye forskjellig. Skal jeg være helt ærlig så skulle jeg ønske det var enda mer, men det får holde for i år. Eller….

Jeg har et ønske om å prøve meg på avokado, annanas, mango, vannmelon, honningmelon og mais. Jeg kunne også tenkt meg en liten ripsbusk, eple eller pære tre og morelltre. Men det er grenser for hvor mye man får plass til i denne lille hagen.

4 kommentarer

Siste innlegg