Fra drøm til virkelighet?

Jeg begynner å bli litt lei av å våkne så tidlig. Det er jo bra å få mye ut av dagen, men jeg er så utslitt når jeg våkner at jeg skulle ønske jeg fikk litt mere søvn. Vel, vel… når man først er våken så kan man jo prøve å få i gang hodet og tenke på hva man skal gjøre i dag. Jeg og gubben snakket om å pante de flaskene vi var å hentet i går. Det er 2 fulle søplesekker og 1 halv søplesekk med store flasker. Det blir morro å se hvor mye det blir. Når det er gjort så må vi innom montér og kjøpe stifter for gubben fikk kjøpt med feil. De var like lange, men alt for breie. Og vi som hadde kappet opp og skulle lage flere blomsterkasser. Vel, vi får håpe at dem har størrelsen og at vi får kjøpt riktig denne gangen. Jeg har jo ikke fått sådd de nye frøene vi kjøpte i går. Får krysse fingrene og håpe at montér har stiftene vi trenger og at vi får lagd de blomsterkassene.

Kjekt med gamle planker fra verandaen. De passet superbra til blomsterkasser. Også har vi spart masse penger, kaster mindre og plankene får en ny jobb. Det er veldig synd vi ikke kom på dette da vi reiv det andre fra verandaen, men sånn ble det bare. Jeg skal i allefall tenke på gjenbruk oftere for dette ble jo helt supert. Og 1. Mai skal resten av plantene ut. Og med planter mener jeg såklart tomatene. Resten er jo ute. Vel, nesten alt. Agurk, pysalis og chilli står i vinduskarmen. De tåler ikke temperatur under 7 grader så de må nok vente litt til så vi er helt sikre på at nattefrosten ikke tar dem. Men jeg må si det blir en spennende sommer. Med så mye forskjellige planter og grønnsaker på en gang. Jeg har alltid ønsket meg en gård med masse grønnsaker. Jeg føler jo at jeg har fått den drømmen i oppfyllelse. Man trenger jo ikke alltid stor plass for å få sånne drømmer virkelige. Vi har jo god plass i hagen selvom vi ikke har en gård. Man får ikke en stor potetåker, men vi har da 3 fulle pallekarmer med jordbærplanter, et drivhus, stort blomsterbed og mange blomsterkasser ved garasjen med diverse. Og så fort gjerdet kommer opp så blir det nok å henge opp noe der også.

Men hva som skjer i dag er litt avhengig av om de har stiftene vi trenger. Så da er det litt vanskelig å finne ut hva man skal og ikke skal, men kjøre en tur må vi. Huff, det har blitt mye kjøring de siste dagene. Brukt mye penger på bensin og materialer, blomster og frø. Men nå blir det ikke mer av det. Nå har vi fått alt vi trenger… utenom pynteting da, men det er ikke så farlig. Viktigste er å få grønnsaker. Da kan vi spare mye penger i sommer. Også smaker det jo mye bedre når man har dyrket det selv.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg