Sovna jeg?

Ja, det var jo ganske tydelig at jeg har vært utrolig sliten de siste dagene. Jeg har jo gjort ganske mye, men å klare å sovne på sofaen er nytt for meg. Jeg har aldri sovnet på sofaen før i hele mitt liv. Vel, i allefall ikke uten å mene det. Jeg tror kanskje det er på tide å roe ned kroppen litt. Kanskje ta en liten pause fra hagearbeidet før jeg virkelig møter vegge. Det skal ikke så myr til før jeg ligger retter rett ut på sofaen.

Men i dag skal vi dra å kjøpe et par ting først så da går vi ikke rett på bæring, graving og alt sånt. Hode mitt syns det er kjempe gøy, men kroppen min hater meg. Så da må man ha noen dager innimellom som man stopper litt og slapper av. Dette får bli en slik dag. Jeg kommer jo såklart til å dra i butikken til tross for sosial angst for jeg vil jo være med på å bestemme hva vi skal kjøpe å ha rundt blomsterbedet, ha som steiner rundt pallene og hvilke pynteting og lys vi skal ha. Ja, det er nettopp slike småting vi skal kjøpe inn i dag. Kanskje et par planter også siden vi skal ha bark et par andre steder også (kanskje). Vi får se hva det blir til.

Men akkurat nå blir det å spise litt frokost og gjøre seg klart. Kanskje jeg skal ta en dusj før vi drar. Vi får se hva jeg orker.

4 kommentarer

Siste innlegg