En litt uklar timeplan

Våkner man tidlig så må man jo bare finne på noe. For jeg vet at vis jeg går opp og legger meg igjen nå så kommer jeg til å sove til langt på dagen. Jeg er jo så klart litt trøtt og sliten, men kroppen gjør ikke like vondt i dag. Eller kanskje ikke si det for høyt. Det kommer fort tilbake og da som regel enda verre. Jeg får vel prøve å ta det litt med ro og ikke løfte  eller bære for mye i dag.

Men i går og på mandag hentet jeg pynteting og kubbelys. Og når man henter noe så må man jo bruke det/sette det et sted. Så denne morgenen brukte jeg litt tid til å flytte litt rundt og endre på pynten i stua. Noe må man jo finne på mens gubben ligger å sover. Jeg kan jo ikke vekke han, han trenger søvn. Så da kan man liksågodt gjøre noe fornuftig.

Dagen har i allefall startet ganske bra. Og forhåpentligvis forsetter dagen bra. Det er meldt varmt og solen har alt stått opp. Jeg tror dette blir en vakker dag!!

Gubben har vel dagens planer i boks. Jeg fikk med meg at vi skulle på montér og handle en duk som skal legges nederst i hagen for å hindre ugress og slikt i å vokse opp. Nederst i hagen skal vi jo lage en sitteplass av paller. Rundt skal det være grus. Så skal vi lage et blomsterbed med bark.  I tillegg kommer det store potter med blomster. Men hva vi skal få gjort i dag vet jeg virkelig ikke. Noe helt utrolig kanskje.

Det er i allefall bare én måte å finne det ut på, følge med på bloggen min.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg