Hentet ting fra Finn

Ja, det har vært litt av en dag. Vi har hentet et par paller, kubbelys og blomsterpotter. Det ble litt av en tur når vi skulle prøve å finne frem til de forskjellige stedene. Et par omveier måtte til, men vi fant frem til alle stedene uten å kjøre oss vill. Det var en veldig vellykket dag egentlig. Desverre følte ikke søstern min seg så bra etter å ha vært ute tidligere på dagen, så da ble det ingen tur dit allikevel. Vel, sånn kan det gå. Av og til er ikke formen på topp og man vil heller sove. Så da tok vi liksågodt en sving innom mcern allikevel da. Her tar man ting på sparket av og til, men det er jo bare gøy. Plutselig fikk vi kontakt med en komois av gubben som gjerne ville finne på noe. Jeg var ikke helt i slaget, men vi dro dit allikevel. Det er jo fint at gubben kan ta seg en prat med kompiser også. Det skjer desverre ikke så ofte, så jeg kunne ikke si nei! Vi dro på hotellet ved han kompisen og han drakk kaffe, mens vi pratet. Jeg kjente at kroppen min virkelig hadde gått på en smell og holdt nesten på å begynne å gråte. Det verket i hodet og kroppen dirret av smerte. Jeg kikket på klokka og så at redneck ikke var lenge til startet så da hadde jeg en unnskyldning for å komme oss av gårde. Hadde det ikke vært for redneck på tv så hadde jeg vel sittet der så lenge disse gutta ville snakke sammen. Men jeg kjenner jo nå at det var på tide å komme seg hjem.

Jeg tok meg en bacardi breezer og slang meg på sofaen så fort jeg kom hjem og her har jeg nå sittet siden. Forhåpentligvis er jeg bra igjen til i morgen. Da blir det mest sannsynlig full fart igjen. Jeg får bare krysse fingrene og håpe på sol og varme. Det er i allefall ikke meldt regn så da får vi håpe at appen på mobilen min har rett. Gubben snakka om en tur på montér. Jeg aner ikke hva planen hans er i forhold til det, men det finner vi ut i morgen. Jeg blir bare med på turen jeg.

Men tilbake til dagens tur. For vi var jo å hentet noe i dag og jeg tenkte jeg skulle vise dere hva. Nå har jo alle sett en pall før, men jeg var å hentet noe annet spennende og det ser dere på bildene under.

Her har jeg fått tak i 2 små bøtter (blomsterkasser) i rosa. De var så søte så jeg måtte bare ha de. Kostet meg 50,- for begge, men det var verdt det. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal ha dem ennå, men det blir nok fint uansett hvor de måtte ende opp.

Disse kubbelysene skulle bare gis bort og siden vi skulle den veien så plukket jeg dem opp på turen. Jeg er jo helt hekta på kubbelys og duftlys så dette var jo helt perfekt for meg.

Ja, det var dagens “innkjøp”.

Så får vi se hvordan morgendagen blir.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg