Litt nytt i dag

Dagen i dag har ikke vært like solfylt. Faktisk har det regnet litt nå og da, men det stopper ikke oss fra å gjøre det vi skal. Så, i går hadde vi fylt 2 pallekarmer med jordbærplanter. I dag fylte vi enda én og vi har forsatt mange jordbærplanter igjen. Så vi må nok lage noen pallekarmer eller lignende for å få plass til alle jordbærplantene. Vi har i det minste kommet et steg videre i hagen. Og ikke nok med det, vi har vært å hentet noen ting som skulle gis bort/selges på finn. Her er bilder av det vi hentet:

Det var ei som hadde ryddet litt og skulle gi bort noen pynteting. Jeg syns det var så fint så jeg måtte bare hente det. Det er et fat med speil, et fat til kubbelys også er det noe til å ha telys i (det er i allefall det jeg skal bruke det til). Det var også noe annet, men det tror jeg havner på returpunktet eller i gangen. Vi får se. Men… HOME nokstavene som var med, skal jeg ha. De er ikke på bildet. Men jeg tenkte å ha dem på verandaen når vi har bygd taket. Åhh… det kommer til å bli så fint på verandaen når vi er ferdig!

Så var det en som skulle selge denne søte bøtta. Selvom jeg syns 100,- var litt mye for denne lille bøtta så er jeg glad for at vi hentet den. Jeg har alltid ønsket meg en og nå har jeg det! Som du kanskje ser så står den på verandaen og der skal den forsette å stå. Jeg gleder meg sånn til å plante blomster oppi den! Men førat må den kles med plastikk inni. Det kommer til å bli så fint!

Så fant gubben en gammel, norsk radio. Jeg syns også det er veldig morro å ha gamle ting så da hentet vi denne også. Så da ble det 3 stopp i dag og det kostet oss kun 100,- og litt bensin. Bedre enn å dra i butikken, det blir alltid så dyrt. Hehe…

I morgen venter en ny tur, så da får man slappe av resten av dagen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg