Fra hagearbeid til kake

Er det ikke typisk at når man har mye å gjøre så begynner det å regne? Vel, uansett vær så går planene som før. For i dag blir det en liten biltur. Hva skulle man gjort uten finn sier jeg bare. Ting som koster mange hundre kroner kan man få gratis eller til en hundrelapp. Så selvom man har dårlig råd så kan man få tak i ting allikevel. Også kan man bruke de pengene man sparer, på noe annet som f.eks mat og bensin. Ja, finn må være det mest geniale på internett! Nå håper jeg bare vi får tak i noen europaller til platengen i hagen.

Ja, sånn går nå dagene da. Mye som skjer fremover og man går rundt å tenker på hva man skal gjøre videre og ser om det kommer ut noe på finn.  Man steller med hagen og blomstene inne. Man venter på at tomatene skal spire og man rydder inne. Wow!! Det er mye å holde styr på, men det er jo veldig koselig. Jeg elsker å styre hjemme med både husarbeid og planter. Også må jeg prøve å få bakt en kake snart. Jeg har hatt så lyst på sjokoladekake, men så tar det jo vinter og vår før jeg klarer å starte. Jeg har blitt helt oppslukt i hagen at jeg egentlig har glemt alt annet, men kake må jeg få til.

Huff… alt dette snakket om kake gjør meg sulten (på kake). Kanskje jeg skal bake i dag? Da må jeg i såfall finne en god oppskrift.

Vi får se hva jeg får tid til. Men nå venter sjarmøren på meg. Han må ut å tisse.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg