Setter farge på grønnsakshagen

Da har man jammen fått gjort litt i dag også. Pallekarmene er satt med plast og jord. Blomsterbedet som ble laget av gamle dekk er rivd fra hverandre. Og jeg har lagd noen små sjarmørere til grønnsakshagen. Ja, det begynner virkelig å bli fint her nå. Det er så mye fint man kan pynte i hagen med og nå har vi virkelig pyntet opp. Til og med solcellelysene er kommet på plass. Så gjorde man en skikkelig innsats i dag også, til tross av at det er søndag. Man skal jo ikke bruke maskiner som bråker på søndager (sier dem) så da må man jo pusle med andre ting. Her er det jeg har brukt mesteparten av dagen på:

Er ikke de søte så vet ikke jeg! Nå syns jeg marihøner er utrolig nusselige da. Vet ikke hva dere syns. Si din mening i kommentarfeltet da vel. Her har jeg brukt runde steiner og spraybokser, men det går jo fint ann å bruke maling også. Nå hadde jeg kun spraybokser her, men jeg syns ikke det ble så ille jeg. De pynter virkelig opp. Også er det jo noen steiner som ikke er blitt marihøner, men de gjør virkelig hagen fargerik og fin. Men….!!! Det er ikke alt som har fått kjenne vreden til sprayboksene mine. For jeg måtte jo lage et skilt. Og man nøyer seg ikke med noen planker da. Nei, jeg har spart denne steinen til nettopp dette. Endelig fikk jeg gjort det! Her er mesterverket:

4 kommentarer
    1. Kjempefint ble det, alt sammen :-)) Marihøner er så fine som de kan få blitt. Kos deg med vissheten om alt som er gjort. Håper det kommer opp masse fint og godt. Stilig skilt du har laget også.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg