Jeg bruker kappesaga

Mens jeg tar en pause så kan jeg fortelle dere litt om hva jeg har gjort i dag. Nå er det jo sånn at gubben ikke skal løfte noe særlig så jeg har prøvd å holde han unna det frem til han skal operere. Det er en fulltidsjobb for å si det mildt. For i dag fikk han den brilliante ideen at han skulle rive resten av verandaen og skyte på nye planker. Ja, i dag har vi faktisk begynt der. Jeg har bært planker på hengern, av hengern. Jeg har målt og (for første gang) brukt kappesaga. Jeg prøvde å skru med drillen, men det er ikke min beste venn! Nå er jo ikke det tungt arbeid så han driver nå med disse skruene og fester plankene jeg har kappet opp. Utrlig bra lagarbeid. Her trengs det ikke noe sinnasnekker (for øyeblikket). Men jeg tror jeg har svelget mye sagflis, det kjennes i allefall sånn ut. Men det blir jo en del sånne ting når man jobber. Jeg klager ikke for det. Det er verre med kroppen min som ikke tåler å bli pustet på engang. Men jeg har nå stått på og gjort en god del. Nå har vi vel planker til halve verandaen allerede. Så er det bare å gå ut igjen å få kappet flere. Litt jobbing må til vis man vil bli ferdig og få det fint her. Og det som blir til overs fra plankene får jeg lage såkasser av. Så da er det jo mer morro som skjer i dag. Men siden jeg ikke kan fordra drillen så blir det nok gubben som må skru disse kassene sammen. Når alt er ferdig så blir det nok et innlegg her på bloggen med noen bilder. Det skal dere ikke se bort i fra.

(Gubben var fotograf)
Her er jeg i full aving med å kappe planker, også kalt terrassebord. Jeg må si at det var utrolig gøy når jeg først fikk til den saga.

Nå venter arbeidet på meg så jeg får nesten komme meg ut igjen. Men følg med vis du ønsker å se hvordan dette blir. Har skal vi bli ferdige i løpet av dagen.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg