Mobbing er ikke greit

Da var fargingen ferdig. Da blir det nok ikke noe farging før august tenker jeg. Men var godt å få vekk etterveksten nå. Og når sola treffer fargen så blir det blått. Desverre syns ikke det noe særlig på bilde. Men bilde skal dere så klart få. Beklager snusleppa.

Nå må det bare tørke sånn at jeg kan fixe meg og bytte klær. Heldigvis har jeg veldig god tid. Det er jo ikke før i kveld. Så nå slapper jeg egentlig bare av med musikk på Spotify. Akkurat nå står Morgan Sulele med høyt over Oslo som er en utrolig fin sang. Eller så hører jeg egentlig på det meste. Favorittene mine annet enn Morgan Sulele er: Tokio Hotel, Nicki Minaj, Green Day og mange flere. Men Tokio Hotel har jeg hørt på siden ungdomskolen i 2005. Jeg ble mobbet mye for musikksmaken min, men jeg brydde meg aldri. Jeg har vel bein i nesa kan man si. Jeg har vært igjennom mye dritt. Klesstilen min har jeg blitt mobbet for helt siden 1. Klasse. Ja, småbarn er slemme, men jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det ble en del av hverdagen så til slutt gadd jeg ikke bry meg om noe av det de sa. Så for å gjøre det litt mer spennende og morsomt så begynte jeg å kle meg helt annerledes og jeg måtte bare le. De hadde alltid noe å si på hva jeg hadde på meg, hvordan håret mitt var, hvordan jeg sminket meg, hvem jeg var med og hva jeg gjorde. Oh yes! De hadde ikke mye annet å gjøre. Bare så synd jeg ikke ble såret og tok mitt eget liv eller hva? Det var ikke akkurat så mye annet de snakket om. “Du skulle ikke vært født” og “gå å kutt deg å din jævla emo” eller “ingen liker deg”. Hvorfor gadd dem egentlig? Jeg ser tilbake på det og jeg var råkul og dere var bare tragiske. Tenk å kunne gå igjennom gangene der med hodet hevet høyt, smile, le og få 3 i snitt. Badass! Hvorfor skal egentlig dem få bestemme hvordan jeg skal være? Hvorfor skal dem ha noe å si om hvordan jeg skal leve livet eller hvordan livet mitt kan bli? Ja, jeg ble mobbet. Ja, jeg har følelser. Ja, det var galt av dem. Men Nei, jeg kunne ikke blitt så sterk uten dem! Så en takk er vel riktig å si. Takk for all dritten dere slang etter meg før, på og etter skolen. Hva skulle jeg gjort uten det? Jeg vet jeg ikke ville vært så sterk og uavhengig som jeg er! High five to me for not giving up! 

MEN det er uansett ikke greit å mobbe!! Alle er ikke like sterke som meg. Alle kommer ikke ut av det så bra som meg. Mange sitter hjemme og gråter fordi ingen liker dem. Nå var jeg i tidenes verste klasse da, men det er faktisk sånn at mobbing er vanskelig å finne ut av. Mange bruker nettet til å slenge dritt til andre fordi dem er for feige til å si det rett til dem eller fordi dem aldri vil la noen være i fred. Jada, jeg fikk dritt slengt på Facebook lenge etter ungdomskolen. Noen mennesker blir bare ikke bedre. Jeg tegner en god del og da skulle gi ene absolutt ha en tegning. Jeg sa jeg kunne gjøre det for 100,- og hun sa 20,-. Til slutt slang hun dritt og sa hun burde få betalt for at jeg skulle betale henne. Jaha? Så du tror du er så mye bedre enn alle andre? Eller klarer du bare ikke være voksen nok? Eller har du også en hobby? En hobby som mobber!? Ja, det finnes voksne mennesker som gjør sånt. Det finnes mennesker som ikke klarer å la være å slenge dritt. Mobb meg så mye du vill, men når klassekameratene til tantebarnet mitt begynte å mobbe henne så raste hele verden min fra hverandre og jeg ble så utrolig såret. Jeg forstod ingenting da svigerinna mi fortalte meg det. Heldigvis tok foreldrene hennes tak i det og hun har det mye bedre. Det er dere foreldre som må gjøre noe med Det! Det er dere de lærer det av.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg