100 allerede

Jeg satt meg ned og tenkte jeg kunne skrive på noen av julekortene. Allerede hadde jeg 50 ferdig og nå har jeg 100. Hundre kort er ferdig skrivd på, men alle mangler jo å bli pyntet. Allikevel vil jeg si at jeg har kommet ganske langt i løpet av disse dagene jeg har holdt på med kortene. Nå har jeg ikke skrivd på et par dager og jeg kjenner at det tar nok et par dager til før jeg fortsetter, men jeg er garantert i rute. Jeg tenker at jeg lager et mål om å bli ferdig med å skrive på alle kortene jeg har før 15. November. Da har jeg hvertfall 15 dager til å pynte alle kortene. Og det som tar tid er jo skrivingen. Å lime og stemple er jo ikke mye jobb i det hele tatt. Ikke blir jeg kjempe sliten i armene av det heller. Så jeg tror det er et ganske greit mål.

Nå kjente jeg hvertfall at jeg trengte en liten pause fra skrivingen. Leddene mine er ikke veldig glad i å holde på med slikt over lengre tid og nå har jeg vel sittet i hvertfall 2 timer med en liten pause i midten. Så jeg kjenner at leddene skriker etter en pause. Og selvfølgelig skal de få det nå. Jeg er ganske fornøyd med å ha skrivd 50 kort bare nå i dag. I tillegg har jeg jo gjort masse annet som jeg fortalte dere tidligere i dag. Da kan en pause være lurt. Jeg tror faktisk jeg skal slappe av resten av kvelden.

I morgen kommer det en ny dag og jeg tenker at jeg skal få bakt litt da siden det ikke ble noe av i dag. Det vil si hvis håndleddene mine ikke verker for mye etter skrivingen i dag. Jeg skal også prøve å få tatt en del oppvask (igjen kommer det an på håndleddene mine). Ellers tror jeg at jeg skal prøve å få sett litt filmer fra min halloween-film-liste. Ja, kanskje jeg skal se en i kveld også. Bare tenne noen lys, lage meg litt mat og krype under pleddet med en film. Det høres ut som en veldig god idé.

Det vil ikke komme en youtubevideo i morgen. Jeg har ikke filmet noe særlig og jeg har ikke orket/hatt tid til å gå ut. Nå vil det komme video både på tirsdag og neste fredag så det er jo ikke så lenge før det kommer noe nytt. Jeg vil bare ikke legge ut en video på youtube som er halvveis. For meg føles ikke det riktig å bare slenge ut en 2 minutter kort video av utsikten fra hagen eller noe sånt. Så da får jeg heller finne tid til å lage en litt bedre video av naturen snart også får vi fokusere på halloween og plantene resten av denne måneden.

Hva kunne dere tenkt dere å se mer av på youtube? Mer av min hverdag kanskje?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg