Innkjøp av frø

Endelig hadde jeg råd til å kjøpe inn litt frø. Det er jo veldig morro å eksprementere med til man ikke har prøvd før, men det er jo fint å vite at man har grønnsaker og sånt til sommeren også. Så i dag tok vi turen til blomsterbutikken her i nærområdet. Jeg var egentlig på utkikk etter noen flere blomster, men syns jo grønnsaker er veldig kjekt. Da har vi jo masse mat i sommer/høst. Så etter mye diskusjoner om hva vi skulle kjøpe og hvilke frø som var billig så fant vi til slutt noen poser med frø. Her er det vi kjøpte:

Så i sommer blir det mye godt! Salat, tomat, sukkererter, jordbær, gressløk… kanskje vi kjøper mer, men nå har vi i allefall fått de frøene vi kjøpte i jorda. Jeg måtte jo kjøpe jord også så nå er kontoen tom igjen. Jeg har jo så klart kjøpt mat også og da går jo pengene fort. Men heldigvis får vi dette til å gå rundt. Og i tillegg får vi hatt det litt gøy. Om man tenker smart og fokuserer på de små tingene så blir livet et eventyr selvom man har dårlig råd. For du vet du har dårlig råd når 250,- er mye penger å bruke på annet enn mat, bensin og regninger.

Det morsomme i dag var å så frø i masse potter og en diger kasse. Flere bilder kommer så fort det spirer.

Kanskje dere fikk litt inspirasjon…

Nå skal jeg slappe av og i kveld skal jeg og gubben se på redneck. Må få med hver eneste episode. Det er så utrolig gøy å se på.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg