Ikke alle dager er like

I hele dag har jeg følt meg så dårlig at jeg ikke har orket noe, men plutselig kom energien tilbake. Da fikk jeg tatt en god del oppvask (som dere kan se på bildet under) og jeg skal ta mer når det har tørket. Jeg orker bare ikke stå å tørke alt sammen med et håndkle som blir klissvått til slutt. Dessuten syns jeg ikke de tar til seg vannet så godt så jeg gnir egentlig bare vannet rundt. Det er helt håpløst så derfor står det å tørker på ovnen. Nå har jeg bare alle bakebollene og kjelene igjen så er jeg ferdig med det. Også får vi se om jeg har noe energi igjen til å bake. Det er noe jeg har veldig lyst til å prøve og lage.

Jeg prøver så godt jeg kan å ta oppvasken etter å ha bakt, men de siste gangene har jeg ikke kommet så langt før kroppen min har stoppet å fungere. Så da må man jo prøve å få det gjort før det blir alt for mye og jeg må stå i flere dager med oppvask. For det går overraskende fort. En av ulempene med å ikke ha oppvaskmaskin, men nå er jeg hvertfall godt i gang. Jeg tror faktisk jeg har tatt miniumum halvparten av oppvasken.

Etter å ha tatt denne oppvasken så håper jeg virkelig at jeg har ork til å bake fordi dagen i dag har vært helt på bunn og jeg har veldig lyst til å avslutte dagen med noe koselig. Hvis jeg ikke har energi til det så skal jeg hvertfall se på en julefilm for denne dagen skal ikke avsluttes med oppvask!

La meg få fortelle hvordan dagen i dag har vært så langt. Jeg våknet opp til en kropp som verket og var så tung at jeg så vidt kom meg på badet. Så la jeg meg ned i stua og der lå jeg uten å orke noe. I hele dag har jeg spist en (liten) frossenpizza. Faktisk tok jeg nettopp halvparten nå så jeg har faktisk levd på en halv pizza på alle disse timene. Det fantes ikke matlyst inni meg og jeg ble faktisk kvalm av å tenke på at jeg måtte spise. Og sånn har dagen min vært. Derfor er jeg ganske glad for den energien jeg har fått nå sånn at jeg faktisk kommer meg opp og får gjort noe. Alt gjør meg glad når dagen har vært sånn, men det ville gjort meg enda mer glad om jeg hadde klart å bake noe i dag. Det er jo så koselig å dele oppskrifter og sånt med dere lesere. Så da er det bare å krysse fingrene for at det blir noe av.

Nå skal jeg slappe av litt til og så skal jeg få tatt resten av oppvasken etter det. Så da har jeg hvertfall en plan på kvelden (og en reserveplan om jeg ikke orker så mye mer). Ellers går nå dagene ganske greit. Jeg prøver hvertfall å gjøre hver dag til en god dag og legger mye av energien min i baking og hobby fordi det er det som gjør meg glad. Det er viktig å finne på ting når man orker og kan. Ting som løfter humøret og holder hodet opptatt sånn at dagene blir gode. For meg er det hvertfall helt nødvendig for vinteren gjør meg ganske deprimert og jeg kjenner det inni meg (selvom andre ikke ser det utenpå).

Følg bloggen på facebook HER for oppskrifter, filmanbefalinger og masse mer juleting.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg