Julelandskap

Det finnes ikke noe penere enn urørt snø. Når snøen får lov til å ligge på busker, trær og bakken uten at noen rører det eller der. Litt som et postkort, som om ingen bor der. Slike bilder skulle jeg ønske at jeg kunne ta mer av. Dessverre er ikke slike plasser like enkelt å komme til. Dessuten er det ikke nok snø til å få slike bilder heller, men snø har det kommet. Det ligger over plenen og hekken. Litt på busker og trær også. Så la oss ta en titt og se hvordan det ser ut rundt husveggen hvertfall. Akkurat nå orker jeg ikke gå noe sted, men jeg gikk utenfor en liten tur for dere.

Ja, slik ser det altså ut utenfor her. Vakkert, ikke sant? Jeg så snøen dale ned i natt, men nå hadde den altså stoppet igjen. Det kommer ikke mye om gangen, men i det minste har vi litt snø utenfor nå. Jeg håper jo det kommer mer. Faktisk håper jeg det kommer store flak dalene ned og at det legger seg masse snø i hagen og overalt. Det hadde vært så koselig, men jeg skal ikke klage. Vi har jo tross alt fått snø selvom det er lite.

Så her sitter nå jeg og nyter den flotte utsikten. Etterpå tenkte jeg å bake litt mer. Jeg har fortsatt noen ting som må bakes så jeg får vel prøve å hvertfall ta en ting i dag. Gårsdagens baking tok livet av kroppen min, men noe lett skal jeg hvertfall klare å slenge sammen. dessuten glemmer jeg smertene i kroppen når jeg kan gjøre det jeg liker. Jeg får det igjen når jeg skal slappe av, men da har jeg hvertfall gjort noe gøy i løpet av dagen.

Også skal jeg gi dere en oppdatering av plantene i dag. Det er jo tross alt fredag. Og det tror jeg var det jeg skal i dag. Ellers er det vel bare film og sofatid resten av dagen.

Har det kommet snø hos deg?

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av noe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg