Snart ferdig

Nå er det virkelig ikke mye igjen av boken jeg leser, men nå kjente jeg at øynene trengte en liten pause. Jeg har les side etter side og det er en veldig bra bok. Det er ikke lett å legge den fra seg, men på grunn av øynene mine så er jeg bare nødt til det. I mellomtiden kan jeg slappe litt av med resten av smågodtet fra i går og litt brus.

Plantene koser seg ute i sola. Jeg tenkte det var godt for dem å stå rett utenfor vinduet. Det ser ut som de trives veldig godt der hvertfall. Også kan jeg stå og se på dem. Se de nye bladene som kommer og at stilkene er blitt tykkere. Det er jo en fordel når jeg skal potte dem om og når de skal stå ute etterhvert.

Ogsåfortalte jeg jo at det var regnvær tidligere i dag, men det har snudd og nå er solen tilbake. Det er fortsatt mye kjøligere i dag enn det har vært på en god stund nå. For meg er det egentlig det samme. Jeg er veldig glad i sol, men med regn kommer jo den friske luften frem. Nå er jeg ganske sikker på at samboeren min er ganske fornøyd da og sikkert mange av dere også når det kommer litt regn eller en overskyet dag som senker temperaturen litt.

Jeg lengter ut uansett hva slags vær det er. Vel, så lenge det ikke er snø. Da vil jeg bare gå i dvale, men det har jeg jo mine grunner til. Så når sommeren kommer så nyter jeg den fult ut. Det finnes ingenting bedre enn en lang, varm sommer. Jeg kunne sagt at det beste ved sommeren er at jeg slipper å fryse eller måtte kle på meg masse klær, men om sommeren nyter jeg at kroppen min fungerer litt mer som normalt og at det er flere gode dager enn dårlige. Også er det den flotte naturen med nydelige blomster i alle mulige farger som får meg så utrolig glad.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg