3 ting du ikke bør gjøre

Jeg har prøvd så mye for å gå ned i vekt og derfor funnet en del ting som ikke er så bra. Jeg vet jeg ikke er den eneste som ønsker å bli kvitt noen kilo så derfor har jeg lyst til å komme med 3 punkter som jeg har lært at man ikke skal gjøre. Dette er ting som gjør ting verre for deg og får deg til å ende opp med et ikke så godt resultat. Jeg deler mine erfaringer med dere og håper derfor at dere kan lære av mine feil. Slik kan dere kanskje nå deres mål i fremtiden uten å gjøre ting verre. Jeg vil samtidig komme med noen ord her fordi jeg ikke vil legge så mye vekt på det å gå ned i vekt og at det å ha noen ekstra kilo er en dårlig ting. Jeg syns at alle mennesker burde lære seg at dem er pene og alle andre rundt oss er også pene. Tykke, smale, korte, høye. Vi er nydelige slik vi er. Så jeg vil heller at du skal fokusere på en sunnere livsstil for å få en sunn og frisk kropp, ikke fordi vekten er i fokus. Også håper jeg at disse 3 punktene kan hjelpe deg på veien.

1. Brus og saft uten sukker. Hvis du drikker f.eks cola zero fordi du har lyst til å gå ned i vekt så kan du faktisk gjøre mer skade enn nytte. Når du får i deg sukkerfritt så tror hjernen at den får sukker og derfor vil den ha mer (fordi den har faktisk ikke fått sukker). Dette har jeg hørt så mange ganger og ikke trodd på det selv, men det er faktisk sant. Jeg har ikke spist så mye godteri som da jeg drakk sukkerfri saft. Derfor har jeg valgt vann denne gangen og det går mye bedre. Det er jo klart at jeg som har spist så mye sukker og fast food har jo lyst på mye godt, men jeg har faktisk vært veldig flink til å ikke få i meg for mye sånt nå. Det verste jeg har spist er vel pavlovaen og det var 2 stykker nå i helgen. Da spiste jeg ikke godteri i det hele tatt. Så derfor kan jeg anbefale å droppe sukkerfri drikke og heller finne noe annet som er mye sunnere.

2. Dietter. Dette får den røde varsellampen min til å lyse. Ja, jeg har faktisk prøvd dietter selv og fra min erfaring hater jeg til og med ordet diett. Nei, nei, nei!! Ikke begynn med knekkbrøddiett eller hva enn du sitter med i tankene dine. Grunnen til at jeg ikke vil at folk skal bruke dietter for å gå ned i vekt er fordi dette også gjør mer skade enn nytte. Jeg har prøvd flere dietter og vet dere hva som skjedde? Jeg la på meg det jeg hadde gått ned da jeg var på diett OG MER! Ja, det er faktisk slik det ender. Kroppen har ikke noe nytte av at du kun spiser knekkebrød eller hva det måtte være. Kroppen din skjønner ingenting og du vil aldri klare å holde vekten nede etter så drastiske tiltak. Nei, det aller beste er å finne en balanse i hverdagen som du ønsker å leve med resten av livet.

3. Hardtrening. Man skal aldri begynne å trene fult og hardt hvis man ikke er vant til det. Dette vil du aldri klare å holde på med over lengre tid og det er heller ikke bra for kroppen med en pangstart på trening. Er du en helt normal person som ikke har brukt et treningssenter eller noe lignende så er den beste løsningen å begynne med små, lette øvelser og gåturer. Du vil se at det å øke vanskelighetsgraden og pushe seg litt og litt gir mye bedre effekt og du vil klare å holde på med dette i fremtiden. For å holde kroppen i aktivitet og trene den opp er viktig hvis du ønsker en sunn og frisk kropp når du blir eldre.

Og ikke glem at du er nydelig, vakker og helt perfekt akkurat slik du er. Ikke la andre få deg til å føle at du må endre på noe. Naturlig skjønnhet er det vakreste som finnes. Du er pen! Du kan klare alt du setter deg inn for! Du er unik! Fortsette med å være deg selv, alle andre er tatt og du er den beste deg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg