Klemmer trøster

Jeg må si at jeg hadde ikke forventet å hoppe rundt på krykker i dag med dundrende hodepine og ikke noe styrke i armene, men slik ble det bare. Jeg er allikevel ganske heldig for det går jo over, men det er bare så kjedelig når man egentlig vil gjøre ting. Bare det å komme seg ut av senga er et strev. Så i dag stod samboeren min å lagde tomatsuppe med pølsebiter til middag. Aldri har tomatsuppe smakt så godt.

Jeg hadde ikke spist noe før kl.18:00 og hadde ligget mest i senga i håp om å få sovet bort hodepinen. Desverre har den vært med meg i hele dag, men jeg satser på at den er borte når jeg våkner igjen. For snart er det på tide for meg å stirre ut i mørket et par timer før jeg endelig sovner. Jepp, sånn er mine netter for tiden. Men nå går det jo mot lysere tider og om ikke lenge så er det sol og varme der ute. Forhåpentligvis vil ting roe seg litt ned så jeg kan føle meg bedre igjen. Jeg kan nesten ikke vente til våren er her. Det er den beste tiden på året.

Eller så går nå dagene helt greit her. Jeg trives veldig godt her med samboeren min. Han er det beste som har skjedd meg. Selvom ting har vært veldig tøft så finner vi en måte å komme igjennom dagene på med smil, latter, mye prating og klemmer. Er det én ting jeg ikke hadde klart meg uten så er det gode klemmer. Dagen og livet generelt blir så mye bedre med en god og varm klem fra en man er glad i.

Så ja, ting er vanskelig og livet er vanskelig av og til. Men med så flotte mennesker som min samboer så er også livet en fest, et eventyr som jeg kan rømme til når det blir for tøft alene. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har følt meg bedre bare av en klem fra han, men det er ikke få.

Men nå ligger jeg på senga og det eneste jeg ønsker nå er å få sove vekk hodepinen som herjer i tinningen min. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe at hodet og kroppen er litt bedre når jeg våkner igjen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg