Gårsdagens uflaks fortsetter i dag

Gårsdagen var skikkelig ulykkesdag for meg. Først våknet jeg opp med hodepine, så sklei jeg og slo beinet og ryggen min. For å toppe det så måtte jeg jo brenne hånda mi på jobb. Jeg stod i oppvasken med én hånd og fikk til slutt beskjed om å dra hjem. Som sagt var det ikke min dag i går. Og hva skjer i dag når jeg har fri? Jo, da kommer smertene/krampene tilbake. Jo hei til dere også, 1 måned siden sist. Hvordan går det? Åja… SLUTT Å PLAG MEG!! Nå syns jeg det har vært litt for mye på alt for kort tid. I dag skulle jeg egentlig ta bussen ned til gubben og møte han på jobb så vi kunne kjøpt noen vintersko til meg, men neida. Kroppen min hadde andre planer den. Så her ligger nå jeg og hater disse 2 dagene. Vel, ALT var ikke ille i går da. Jeg fikk faktisk lagd potetklubb for første gang! Det var litt av et griseri, men utrolig moro. Det er jo alltid gøy å lære noe nytt. Også gikk det jo helt fint til jeg skulle legge dem i kjelen for det lokket var vaaaarmt. Jeg er ikke vant til å måtte bruke grytevott når jeg tar av lokk, men jeg kjente fort at det skal jeg prøve å ikke gjøre igjen. Kan ikke love noe, men man kan hvertfall prøve å la være å skade seg på jobb. Jeg liker jo å være på jobb så det å bli sendt hjem stakk dypt. Det var det siste jeg ville!! Sånt kan skje den beste, men det er likevel kjipt når det skjer og man ikke er i stand til å yte sitt beste.

Nå er jeg heldigvis mye bedre. Det svir litt når jeg tar på det, men jeg kan hvertfall bruke hånda som normalt igjen og det er jo bra! Så da blir det jobb i morgen. Selvom det irriterer meg skikkelig at jeg ikke fikk vært med på gårsdagens potetklubb salg når dem virkelig trengte meg så mæ jeg se fremover og prøve så godt jeg kan å være til hjelp fremover istedenfor. Det som har skjedd, har skjedd. Nå gjelder det bare å riste seg løs fra vondtene og være klar for morgendagen. Dette blir spennende å se hvordan går. Vel, er jeg ikke bra i morgen så drar jeg uansett. Man må jo prøve så godt man kan. Jeg vil ikke være en av dem som ikke kommer på jobb for filleting. Her skal man stå på så lenge man klarer å stå på beina og bruke armene.

Det syns ikke så godt på bildet over, men den røde flekken var 1 av 2 steder jeg brant meg. Det var ganske kjipt å gå i kulde, vente på bussen og kjenne at det gjorde mer og mer vondt. Heldigvis har vi aloe vera plante så jeg fikk smurt meg flere ganger i løpet av dagen/kvelden i går.  Ingen blemmer, bare rød flekk. Takket være jobben så gikk det bra. Jeg fikk nemlig spray gele for brannskader. Tviler på at det ville gått like bra om jeg hadde vært hjemme alene. Så en stor takk til sjefen.

Jeg har brent meg en gang før. Jeg jobbet på bakeriavdeligen inne på matbutikken. Den gang var jeg utplassert fra VGS. Jeg skulle ta pizzabollene av plata og noen av dem ville ikke løsne så da tok jeg av grytevotten og løsnet dem, men så hadde jeg ikke godt nok grep på plata så dem begynte å skli ut av fingrene. Så jeg tok tak i plata med andre hånda som jeg da hadde tatt av grytevotten på (jeg tok hele armen under plata) og kjente jo etter 2-3 sekunder at den plata var varm så jeg kastet den bort. Jeg så jo med en gang at huden begynte å boble. Heldigvis for meg så var avdelingslederen der og vi fikk på brannsalve. Den dagen ble jeg også sendt hjem.

Jeg har vært ganske redd for å ta ut av ovnen og ta på varme kjeler osv. siden da, men nå er det jo 6-7 år siden og jeg har tydeligvis begynt å ta flere risker. Nei, fra nå at skal Mr. Gryteklut/vott være min beste venn på kjøkkenet!! Ikke noen flere ulykker fra varme ting nå. Jeg har lært mange ting ved å begynne å jobbe på kjøkken igjen, men viktigste er nok å beskytte huden mot glovarme ting!!

Har du brent deg før?

4 kommentarer

Siste innlegg