Sånn ble det da

Det er så søtt. I dag kjørte gubben innom rema 1000 for å kjøpe melk og smør med de siste pengene han hadde i lommeboka. Han er jo utrolig søt rett og slett!

Jeg lagde kjøttdeig og spagetti fordi det ikke er så mye annet i frysern. Hva vi skal ha til middag i morgen kan bli spennende. Når fryseren inneholder kjøttdeig og noen pølser så er det begrenset hva man kan lage, men jeg finner vel på noe.

Nå har vi hvertfall melk. Det er nesten et must til frokost så det var utrolig fint gjort av gubben. I morgen blir det melk til frokost, yeay!

Nå har jeg sittet å sett på the kadashians og gubben hadde lyst til å sette på glassene på drivhuset vi var å hentet her om dagen. Jeg skal nå se gårsdagens episode av bloggerne fordi jeg ikke fikk med meg det i går.

Eller så går jo dagen helt greit. Jeg har småvondt i kroppen, men jeg har både fått gått en tur og jeg har fått tatt en dusj.

Så må man jo få med seg Idol også. Det går rett og slett for mye på tven for tiden. Vi følger med på for mye, men vi skal få det med oss.

Dette brukte jeg til middagen i dag. Det var veldig godt og jeg var utrolig sulten!

Skal du se på tv i dag? I såfall hva?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg