Når man ikke vet helt hva man vil

I går var jeg og gubben å hentet de bildene jeg sendte til fremkalling. De ble faktisk enda bedre enn jeg kunne tenkt meg. Så jeg tok ut alle bildene i den store ramma i stua og byttet de med noen av de nye bildene. Jeg har med andre ord gått igjennom 200 bilder og funnet frem de fineste som jeg vil ha på veggen og så har jeg plukket ut 12 av dem igjen som kan passe sammen og som passer inn i ramma. Resultatet ble jo mye penere enn det som var i fra før av. Før jeg byttet ut bildene så var det mest bilder av meg og gubben med grønn bakgrunn så alt gikk jo i ett. Nå som det har kommet mer farger og blått så kommer bildene mer frem og det ble jo mye mer kledlig på veggen også. Bildene jeg har brukt i både stua og overalt har vært bilder jeg var tatt med mobilen. Når jeg fikk fremkalt fra kameraet så ble jeg veldig overrasket over hvor stor forskjell det faktisk er på bildene. Jeg ser ikke så stor forskjell på skjermen, men i rammer så betyr det mye hva slags kamera man tar bilde med. Det hadde jeg virkelig ikke trodd. Nå har jeg hvertfall fått rammet inn noen av de mest stolteste bildene mine. Jeg fikk et par i gangen også faktisk, som dere ser på bildene under her.

Dette er jo da bare noen av de bildene jeg har planer om å henge opp. Jeg tok noen bilder av søstern til gubben som jeg også har lyst til å ha på veggen. Jeg vet ikke helt om det blir i gangen eller om jeg skal ha det i stua. Vi får se når jeg får kjøpt flere rammer hva som går hvor, men bildene skal opp på veggen hvertfall. Jeg har jo så mange fine bilder. Jeg vet ikke om jeg får alle på veggen, men det finner jeg nok ut av. Det er jo fortsatt flere vegger som jeg ikle har noen bilder på så det er jo fult mulig å finne en plass til dem alle.

Akkurat nå tror jeg ikke at jeg har noen flere rammer så jeg vet ikke om jeg skal vente eller om jeg skal bytte bildene som er i de rammene som henger på veggen. Jeg må nok litt i tenkeboksen.

Hva syns du om bildene?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg