Oslotur del 1

Denne turen til Oslo har vi snakket om lenge. Endelig fikk vi tatt den. Jeg booket hotell og gjorde alt klart for reisen. Turen begynte med å ta turen innom Shangri-la, som hadde mye spennende å se på. Butikken ligger rett ved Oslo S, over veien ved tigerstatuen. Om du liker krystaller, Buddha, røkelse og slik, er denne butikken definitivt noe for deg.

Mye spennende å velge mellom. Og selvfølgelig ble noen steiner med meg hjem. Ennå flere steiner til samlingen min.

Når vi var ferdig der, gikk turen videre til Arkaden. Der gikk vi en liten tur innom Neo Tokyo, en av mine favorittbutikker i Oslo. Der selver dem mye forskjellig anime og kpop ting, japansk godteri og mat. Et stort utvalg av alt mulig egentlig.

Her måtte jeg også kjøpe med meg et par ting. Min absolutt favoritt fra Neo Tokyo er noe gummy godis som smaker drue. Dem fantes og i colasmak, så jeg kjøpte med en pose av de også. Håper dem er like gode.

Etter Neo Tokyo så gikk turen videre. Siden det var 1 time før innsjekking på hotellet, gikk vi rundt for å se om vi fikk kjøpt noe enkelt å spise. Planen var Espresso house, men det var så mye kø. Derfor endte vi opp på 7Eleven, men jeg ble litt skuffa over pocket toasten deres. Vi fikk i det minste sett mye på veien bort.

Etter maten hadde tiden gått og vi kunne sjekke inn på hotellet. Det lå rett ved siden av London bar og regnbuegaten. Passet jo perfekt for oss. Og som dere kan se på siste bildet over, fant vi også hotell césar rett på oversiden av hotellet vi bodde på.

Hotellet var fint, men jeg hadde skrivd og spurt om badekar, men det fikk vi ikke. Da ble jeg litt skuffa. Hvertfall til den prisen jeg betalte for rommet. Jaja, det var jo ganske fint ellers da. Nå skal ikke jeg henge meg opp i en liten detalj. For resten av hotellet var jo faktisk sykt fint og vi hadde et flott opphold.

Så fort vi hadde fått sjekket inn, gikk turen videre ned til havnen. Første stoppet på en lang gåtur.

Etter å ha sett utsikten fra den ene siden, gikk vi videre bortover. Det var veldig koselig å bare vandre langs havnen. Selvfølgelig måtte jeg posere med paraplyen. Man må jo utnytte den fine utsikten og den fargerike paraplyen. Kanskje vi ikke fikk så fint vær denne dagen, men bildene kan man jo ikke si noe på.

Selvfølgelig måtte vi ta turen bort til Tjuvholmen også. Der har ikke jeg vært før, så det ble å se seg litt rundt og bare ha det gøy egentlig.

Når vi kom bort til Tjuvholmen, tok vi turen videre bort og fikk se både en lekeplass og et lysende tre. Der ble det også tatt noen bilder, mens vi hadde det veldig moro. Store barn leker best.

Jeg syntes dette treet var så utrolig stilig. Når vi kom frem, fikk jeg både tatt bilder og filmet. Bladene på treet skiftet farge. Videoen kan du finne på min Instagram, under høydepunktet Norge 24.

Etter å ha surret litt rundt her og tatt masse fine bilder, fant vi veien til Skulpturparken på Tjuvholmen. Der var det noen fine skulpturer.

Ja, selvfølgelig måtte jeg ta bilde av disse. Den første er en slags skulptur av snøhvit og de syv dvergene. Veldig creepy, men utrolig stilig. Den andre trenger vel egentlig ikke så mye forklaring. If you know, you know.

Flere skulpturer fant vi på veien forbi Aker brygge og bort til spisestedet.

Det ble mye gåing og det begynte å kjennes i magen at vi ikke hadde spist noe særlig ennå. Kl.18:00 hadde vi booket bord på Egon. Så da var det bare å gå fra Aker brygge og hele veien opp til Egon. Skal si det var godt når vi endelig kom frem og fikk slappet av i beina.

Egon har sinnsykt mye god mat, men jeg fallet som regel på det samme. Så det ble spareribs på meg, med en pasjonfruktdrink. Dama mi tok torsk, hvitvin og en øl. Hun er litt mer fancy enn meg. Godt var det hvertfall og vi ble mette begge to, det er jo det viktigste.

Etter maten ble det en liten tur opp til hotellet igjen, men senere på kvelden ble det en tur ut igjen. Vi skulle egentlig finne en bar som sendte fotballkampen England-Nederland, men puben i nærheten var helt full. Så da ble det heller en tur innom London pub.

Bartenderen var utrolig hyggelig og kan lage gode drinker. Vi møtte også på 2 som var fra Sverige, som gjerne ville slå av en prat da dama begynte å snakke. Gøy å møte på en svenske i Norge. Så vi ble stående å snakke litt, før dama mi ble kastet inn i deres biljardspill. Lettere forvirra ble hun med og tok et slag for hun ene som måtte på do, for så å ta over for han andre som måtte ta en telefon. Gøy ble det hvertfall. Og etter en stund på London bar, vendte vi nesa tilbake til hotellet.

Ikke gå glipp av dag 2 i Oslo. Følg bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold. Sjekk storyen min for masse innhold hver dag. Og har du gått glipp av noe, finner du det på høydepunktene på profilen min.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg