Tirsdag alt

Dagene går så fort at det er nesten umulig å henge med, men jeg prøver så godt jeg kan. Tirsdag alt i dag og jeg har faktisk klart å fullføre dag 2 med trening. Det er jammen ikke dårlig etter å ha ligget sjuk. Jeg er ganske fornøyd med dagens innsats. Det blir jo ikke 2 timers treningsøkter sånn som jeg gjorde før, men det blir jo hvertfall trening. Så får jeg heller trappe opp mer når jeg kjenner at jeg klarer det. Kroppen min er ikke helt med enda, men jeg pusher så mye at jeg kjenner kroppen står å dirrer. Skal man trene så skal man gjøre det skikkelig. I går sovna jeg nesten etter å ha tatt øvelser på gulvet. Jeg blir jo helt utslitt, men så blir det bedre utover dagen. Så i går stod jeg å lagde middag først og så bakte jeg kake som skal glaseres i dag (bilde kommer). Det er så utrolig godt å kunne gjøre noe igjen. Jeg liker å ha noe å gjøre på dagtid så kan jeg slappe skikkelig av på kvelden.

I går fikk jeg ikke gått noe tur så jeg tenkte jeg skulle gjøre det i dag i stedenfor. Egentlig vill jeg prøve å gå tur hver dag, men det er jo alltids noe som kommer i veien eller at jeg finner på noe annet. Det er jo ikke akkurat krise om jeg ikke går den turen, men det er jo godt å komme seg litt vekk fra disse fire veggene av og til selvom det bare er en rundtur i nabolaget. Noe er bedre enn ingenting.

Ellers så har jeg planer om å få tatt en klesvask og kanskje en oppvask. Så det skjer ikke noe særlig spennende i dag utenom husarbeid (for de som måtte syns det er spennende). Men jeg var ute med hunden og sjekket tomatene og det er fortsatt en stund til før de er modne. Nå er det ganske kaldt om kvelden og natta så vi får se hvordan det går med tomatene. Det kan hende det går, men jeg er veldig usikker. Vi får bare krysse fingrene og håpe. Jeg skal hvertfall få tomater til neste år. Nå vet jeg hva jeg gjorde galt. Eller jeg gjorde ikke noe galt, det ble bare ikke helt sånn jeg hadde forventet. Men neste år skal det bli masse godt i hagen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg