Her har du min instagram

Her på bloggen legger jeg jo ut ganske mye forskjellig. Bloggen handler jo om livet mitt og hva som skjer akkurat nå. Det handler også om temaer som jeg syns er viktig og mine tanker rundt det. Jeg har kommet med noen få oppskrifter nå og da, men det som er mest fokus på er jo naturen og hagen. Jeg har lagt ut masse bilder og tips til hvordan man kan få ting til å vokse osv. Men på instagram er det litt annerledes. Der er temaet natur og jeg legger ut bilder som jeg er fornøyd med. Der handler det mest om å vise verden hvor flott natur vi har i Norge. Dette er hvertfall 99% av fokuset på instagram. Så om du ønsker å følge meg på instagram også så er det jo bare å finne meg der.

Jeg prøver å ha en ryddig instagram med kun 1 tema, men det har jo hendt at det kommer 1 bilde som ikke passer inn. Jeg rydder veldig ofte i bildene, men noen bilder blir bare der fordi jeg liker dem (selvom dem ikke passer inn). Så instagrammen min er ikke perfekt, men det er ikke jeg heller så da passer den meg.

I hovedsak er det jo naturen og det er jo den som får flest likes (ikke at jeg er opptatt av det).

Hvorfor har jeg instagram?
Vel, det er jo førat og fremst fordi jeg ønsker å dele bilder av naturen som ikke alle får se/har sett. Jeg ønsker å nå ut til dem som elsker naturen og vil se mer av den. Jeg ønsker å vise frem Norge på sitt skjønneste. For vi har en utrolig nydelig natur og vi burde være stolte av det flotte landskapet som vi bor i. Norge er ikke bare Oslo. Norge er såå mye mer! Derfor håper jeg at jeg får dratt på flere turer og får sett mer av den flotte naturen, får sett mer av Norge og får delt bilder fra nye steder.

Det blir ikke lagt ut bilder hver dag, men jeg tenkte å få lagt ut minimum en gang i uken. Det kan være landskap, blomster, dyr… det kommer helt ann på hvilke bilder jeg er mest fornøyd med. Ikke alle bilder blir brukt på bloggen så vis du vil få med deg mer så anbefaler jeg deg å klikke på “følg”-knappen. Jeg følger jo så klart deg tilbake.

Og husk at vis du har en blogg så skriv i kommentarfeltet så jeg kan kikke innom din blogg. Jeg liker å lese blogger og nye blogger er jo alltid spennende. Om jeg ikke har kommentert så har jeg hvertfall vært innom og sett.

Og ønsker du å vite hvordan det går med plantene/spirene nå mot høsten og vinteren så er det bare å følge bloggen så kommer det oppdateringer stadig vekk.

2 kommentarer
    1. Skal sjekke innom deg.. min Instagram er blanding av mange temaer..men jeg har et slags system på den allikevel :)) Elsker jo å ta bilder så blir et til to bilder nesten hver dag hos meg <3

    2. så koselig 🙂 ja, man må jo ha en instagram som forteller litt om hvem man er. jeg er jo så glad i naturen så syns instaprofilen min viser mye av hvem jeg er. 🙂 ta bilder er gøy men ikke alltid jeg kommer meg ut annet enn i hagen og der er det ikke alltid like mye å ta bilde av som jeg vil ha på insta. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg