Min dag

Etter å ha sovet en stund i natt så er det en ny dag. I dag tenkte jeg å få lagd mesteparten av middagen tidlig sånn at jeg kan gå en tur og ikke tenke på at jeg trenger energi til senere. For når vi skal ha middag så er det bare å varme opp retten. Så det blir altså min morgen, å lage dagens middag på forhånd. Og forhåpentligvis blir det en skikkelig lang og koselig tur i dag. Jeg har nettopp våknet så det er litt vanskelig å vite hvordan formen i dag kommer til å bli. Om morgenen er jeg alltid helt utslitt, men så blir det blir det alltid bedre etter en stund. Så da er det bare å vente til man føler seg bedre og har lagd middagen. Først da vet jeg hvor mye jeg orker å gjøre.

Jeg håper virkelig det blir fint vær sånn at jeg kan ta mange fine bilder igjen. Kanskje jeg møter på noen fugler eller noe. Det er allikevel én tanke som er mye sterkere enn de andre og det er at jeg håper kroppen min orker å gå langt.

Som minner meg på at jeg endelig har fått bestilt en helt ny ryggsekk til turene mine. Jeg gleder meg veldig til å vise dere den. Og jeg gleder meg enda mer til å bruke den fordi oppi der får alt plass, som betyr at jeg snart kan få med meg alt jeg trenger av utstyr til å filme til youtube og alt annet jeg vil ha med på tur.

Så her ligger jeg og slapper av, mens jeg tenker på alt det spennende som kommer fremover. Selvom det er mye vi ikke kan gjøre så har jeg fortsatt store planer som snart kommer til å bli satt i gang. For som jeg har sagt før så vil jeg at 2021 skal bli et bra år for meg. Etter alt som har skjedd så må jeg finne igjen det positive og jobbe hardt for å nå målene mine. Bare det å sette meg disse målene og ha alle disse planene har hjulpet meg masse. Så da er det bare å fortsette og jobbe hardere for at drømmene mine skal bli virkelig.

Før noe som helst så må jeg hvertfall få lagd denne middagen sånn at jeg kan komme meg ut og få gått den turen. Så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå. Håper dere får en flott dag.

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Er tidlig oppe jeg også. Tross alt mandag og en fin start på uka med en fridag. Skal snart på sykkeltur hvor lang den blir bestemmer jeg underveis men det blir nok ca 1 mil. Alt er stille så det blir en fin dag med sol. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg