Nydelig utsikt

Når dagslyset først kommer så er det utrolig fint. Det er også da jeg som regel går å lagger meg, men i dag hadde jeg lyst til å nyte det litt ekstra før jeg får meg noen timer på øyet. For så vakkert som det er ute i dag så må man nesten bare stoppe opp og se på utsikten. En utsikt jeg har lyst til å dele med dere. Kanskje en fin måte å starte dagen på for andre. Det var hvertfall en veldig fin måte å avslutte min dag på. Vel, hvertfall med tanke på at jeg må få meg litt søvn nå. Først syns jeg vi skal ta en liten titt ut av vinduet mitt.

Dette er altså hva jeg er så heldig å se denne fine morgenen. Er det ikke vakkert? Jeg syns hvertfall det er nydelig. Slike stunder gir mye glede i en grå hverdag så dette tok jeg meg tid til å nyte før det er leggetid på meg. Nå har det snødd en god del de siste dagene så det har jo blitt en del snø som har lagt seg. Det er så koselig når utsikten fra stuevinduet ser ut som et postkort.

Senere i dag kommer det planteoppdatering. I tillegg tenkte jeg å vise dere hva jeg har gjort tidlig på morgen for det har faktisk vært en gang fin morgen i dag. Så da er det bare å følge med på bloggen. Du kan også følge bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av noen innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg