Tidlig våken

Jeg våknet ganske tidlig i dag, men planen var egentlig å sove litt til. Siden jeg ikke får sove igjen så tenkte jeg å oppdatere dere litt med hvordan det går og hva som egentlig skjedde i går. For jeg blogget jo ikke så mye da og det med god grunn. Det som skjedde var at jeg var helt utslitt etter psykologtimen. Ikke bare det, men jeg klarte heller ikke få i meg noe særlig mat. Etter å ha spist litt så ble jeg så kvalm at jeg brakk meg. Noe som gjorde det enda mer slitsomt for kroppen min å fungere. Etter en stund begynte jeg å få hodepine og det var da jeg bestemte jeg for å sove, men det fikk jeg ikke til. Så da satt jeg på live stream av Jake Munro og sovnet etterhvert til det.

Det var gårsdagen, men i dag føler jeg meg litt bedre. Bra nok til å dra på shopping senere i dag. Jeg har ennå ikke kommet meg opp av senga, men det gjør jo ikke noe. Vi får jo ikke dratt noe sted før samboeren er ferdig på jobb. Så jeg har god tid til å slappe av. Noen ganger er det godt å bare ligge litt ekstra i senga. Det er egentlig ikke så ofte jeg gjør det, men akkurat i dag kjente jeg at det trengtes.

Ja, så da blir det å slappe av før jeg skal gjøre meg klar og dra ut senere i dag. Jeg er veldig spent på om jeg finner noe mer spennende av halloweenpynt. Vi skal hvertfall innom 3 butikker som selger diverse pynt så noe bra må det da være. Og det beste av alt er at det hele kommer i en video. Det er noe jeg virkelig gleder meg til å starte og filme. Alle tingene jeg ikke har fått vist dere og forhåpentligvis også fra i dag.

Men helt ærlig håper jeg at jeg får sove litt til fordi jeg hater å vente på at tiden skal gå. Så jeg kommer nok til å prøve og sove litt til. For jeg orker jo ikke følge med på noe på tven eller noe annet akkurat nå. Jeg er jo egentlig ganske trøtt, men det er ikke alltid at kroppen min er så samarbeidsvillig. Det er vel bare å krysse fingrene, lukke øynene og håpe på det beste da.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
  1. Søvn er viktig så det blir ikke natta før jeg lgger meg. Dagen har vært grei, var hjemme i går men var såpass ok i dag at jeg kom meg til Gulskogen. Gikk en tur i kveld og det var deilig. I morgen er det alt onsdag og da starter innspurten mot nok en helg. Håper helse di er god og at det blir noen fine gåturer for ddeg fremover. Ha en fin kveld.

   1. Ja, søvn er viktig. Desverre er det ikke alle som har like lett for å sovne. :/
    Helsa mi blir ikke noe bedre fordi nå blir det kaldt ute og kroppen begynner å verke. Så jeg kommer meg ikke ur på disse flotte, lange turene før våren igjen. Men ut skal jeg vel komme meg etterhvert. Det er bare så mye annet som må gjøres først.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg