Positivt dreper negativt

Og så har denne dagen gått mot slutten  men jeg har jo fått mye ut av dagen. Så i dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om hvordan dagen I dag har vært, før jeg går og legger meg for kvelden. For det har vært en lang dag og kroppen min er helt utslitt.

Jeg startet dagen min med en 3 timer lang gåtur i skogen. Bare det er jo god nok grunn til at kroppen min er utslitt nå. Selvom det var en helt fantastisk dag så var det også slitsomt. Heldigvis kan jeg ta det litt mer med ro i morgen.

Når jeg kom hjem så verket beina mine så utrolig mye og jeg var utmattet. Allikevel var det rett på jobbing. Jeg fikk redigert youtubevideoen av dagens tur, gikk igjennom alle bildene, skrev og postet innlegget, til slutt svarte jeg på mail og gjorde noen småjobber. Det var før samboeren min i det hele tatt hadde kommet hjem fra jobb.

Etter at han var hjemme så ble det noen Episoder av Lucifer, før vi skulle ned på butikken. Allerede da vi kjørte bort dit så kjente jeg at kroppen var i ferd med å falle fra hverandre, men jeg pustet med magen og håpet på det beste. Da vi kom inn døra til senteret så knakk jeg. Tårene bare trillet uten grunn og jeg følte at alle så på meg. Jeg følte meg dem og flau over å stå der og gråte, men allikevel forteller jeg dere dette. Fordi det er en del av livet mitt. Det å slite psykisk er helt forferdelig, men det er også noe mange går igjennom. Jeg er ikke den eneste som føler meg teit for å gråte uten grunn, men jeg føler at det er så viktig og fortelle om slike ting også. Livet mitt er langt fra perfekt og noen ganger pusher jeg kroppen min litt for langt. Da skjer dette.

Så hva gjør jeg i en slik situasjon? Jo, jeg puster med magen og tar den tiden jeg trenger for å samle meg. Heldigvis er jeg så heldig og ha samboeren min der når det smeller. En veldig god støtte å ha og gud så takknemlig jeg er for å ha han i livet mitt.

Så vi fikk handlet det vi trengte og kom oss hjem igjen. Da ble det å se litt på Lucifer igjen og vanne plantene mine. De har blitt så store og fine. Det å se dem og stelle dem får meg nesten til å glemme det kjipe som skjedde i dag. Og uansett var det mer positivt enn negativt som skjedde i dag og det skal jeg holde fast på. For det viktigste man kan gjøre når man sliter psykisk er å ta vare på de gode minnene og dytte til side det som er kjipt.

Jeg vil si at det har vært en ganske bra dag. Tross alt fikk jeg se mye dyreliv i skogen i dag og jeg har hatt mye tid sammen med samboeren min. Blir ikke bedre enn det. Jeg må bare bli flinkere til å ta det rolig når jeg er sliten.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg