Julefilm på julaften

I dag skulle vi egentlig se på Grinchen, men tror dere at den lå på Netflix eller Disney+? Neida! Så da fikk vi jo ikke sett denne filmen i år og det gjorde meg litt trist. Jeg ser alltid Grinchen til jul. Så da må jeg til innkjøp av denne filmen også sånn at vi har den til neste jul. Det var skikkelig kjipt fordi jeg hadde virkelig gledet meg til å se den. Da må vi vel vente helt til neste jul før vi får sett den filmen da. Veldig kjedelig at jeg ikke kjøpte denne filmen da jeg kjøpte andre filmer også, men man kan jo ikke tenke på alt. Neste år skal vi hvertfall ha den på dvd sånn at jeg slipper å gå glipp av den igjen.

I stedenfor ble det filmen Blåfjell 2 som faktisk er ganske fin. Og siden vi har sett jul i blåfjell julekalender så passet det jo egentlig ganske bra å avslutte adventstiden med denne filmen. Jeg liker den veldig godt og det er en film som hele familien kan kose seg med. Om du ikke har sett blåfjell filmene så anbefaler jeg deg å se dem fordi dem er veldig fine.

Så ble ikke julaften akkurat helt som planlagt, men vi hadde det jo fint allikevel. Jeg har slitt veldig med både depresjon og sorg, men jeg prøvde hvertfall å gjøre det beste ut av det. Derfor bet jeg tennene sammen og fokuserte så hardt jeg kunne på å gjøre dette til en god dag. Selvom jeg ble ganske skuffet av å ikke kunne se den filmen vi hadde planlagt så fikk vi i det minste sett en film sammen og det er jo koselig.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg