Jake Munro tegning ferdig

Sist dere så tegningen av Jake Munro så var den ikke ferdig. Faktisk var det kun skisse. En liten sniktitt fikk dere altså av tegningen tidligere på bloggen. Det begynner jo å bli noen timer siden nå. Faktisk hadde jeg tegnet det lille natten før. Siden jeg har fått tegnelysten tilbake så satt jeg mange timer for å tegne den ferdig. Det krevde ganske mange pauser og mye konsentrasjon, men til slutt ble jeg altså ferdig. Før jeg viser dere det ferdige resultatet så tenkte jeg vi kunne se hvordan den så ut i forrige innlegg da det kun var tegnet noen streker. Ja, ikke engang håret var blitt tegnet da jeg sist viste dere den. Sånn her så den altså ut da.

Som sagt krevde det en del timer for å få den ferdig. For først måtte jeg tegne håret og der prøvde jeg å få med alle detaljene jeg klarte. Så var det frem med en mørkere blyant for å gå over håret for å gjøre det mørkere. Etter det måtte jeg over med en tynn blyant for å få litt mer detaljer i håret. Det eneste som gjenstod da var skygge. Ja, det vil si sminke også. Etter mange timer og mye konsentrasjon så ble det til slutt ferdig. Og jeg må si at jeg er ganske fornøyd med denne tegningen. Faktisk er det en av de beste hittil i tillegg til tegningen av Jennie.

Denne tegningen er forresten tegnet på et A5 ark som er halvparten av størrelsen til et vanlig tegneark. Jeg som alltid har brukt A4 ark syns det var litt knotete å få plass til hele tegningen og få det til å se bra ut, men jeg syns hvertfall selv at det ble ganske bra. Her er det ferdige resultatet med standard signatur.

Det tok som sagt veldig lang tid så det kommer nok til å bli en liten stund til jeg begynner på en ny tegning nå, men jeg har planer om å tegne kjæresten hans, Toxic Tears/Kaya etterhvert også.

Fortell meg gjerne hva du syns om tegningen.

Jeg har fulgt youtubekanalene til både Jake og Kaya i noen måneder nå. Disse videoene har hjulpet meg så sinnsykt mye. Derfor tenkte jeg det kunne være moro å prøve og tegne dem. Vi får se om jeg klarer å tegne Kaya også. Jeg må si at jeg gruer meg til å tegne håret hennes for det er ganske mye av det, selvom hun har barbert på begge sidene sånn som meg. Om det blir plass til så mye av håret på de små arkene vet jeg ikke, men det vil uansett bli mye jobb. Hvis du ønsker å se hvordan det går så følg med på bloggen. Jeg kommer til å si i fra når jeg har begynt.

Om du ønsker å se mer hobbyrelatert fra meg så kan du følge bloggen på facebook HER. Da går du hvertfall ikke glipp av noe.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg