En tur ut med samboeren

Litt over 3 på dagen lå jeg fortsatt i senga. Samboeren min har kommet hjem fra jobb for en stund siden og kommer inn på soverommet. Han lurer på om vi skal ta en tur til Oslo og etter alt som har skjedd inni meg så ble jeg veldig glad for at han spurte. Jeg kom meg ut av senga og fikk på meg noe tøy, litt mascara og mine nye skoletter.

Det var så utrolig koselig at han ville gjøre dette for meg, for at jeg skulle føle meg bedre. Det var så uventet, men nå forventer jeg aldri noe som helst. Hvertfall ikke noe så positivt og omtenksomt. Det var så koselig å komme seg ut og selvom jeg fikk et aldri så lite “jeg er lei meg” øyeblikk så vil jeg si at dette var en utrolig vellykket dag. Jeg fikk til og med mcernmat. Jeg har verdens snilleste kjæreste. Det var en kort tur, men bare det å sitte på bussen og se litt mer enn disse fire veggene made my day! Så nå skal jeg kose meg med maten vi kjøpte med oss og slappe av for nå er jeg helt utslitt igjen, men på en god måte.

Jeg kan egentlig ikke tro at han gjorde dette for meg. Det er så søtt og omtenksomt av han. At jeg er så heldig å kunne dele livet mitt med han gjør meg veldig glad. Han gjør meg veldig glad. Endelig har jeg funnet en mann som bryr seg om meg og forstår meg. Jeg trenger ikke si noe, han kan lese meg som en åpen bok og det nøyaktig hva jeg trenger, når jeg trenger det. Det er noe jeg aldri kommer til å ta forgitt. Jeg setter så utrolig stor pris på alt han gjør for meg og oss. Jeg elsker han mer og mer for hver dag som går.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg