6 måneder går fort!

I dag er det faktisk et halvt år siden jeg ble sammen med min kjære samboer. Det har gått utrolig fort, men allikevel har det skjedd så mye. På denne tiden har jeg faktisk flyttet inn til han. Det gikk egentlig ganske kort tid fra vi ble sammen og til jeg flyttet inn. Det var bare så riktig å bo her med han. Vi kom i gang med nav og praksisplass her, selvom jobb ikke ble helt som jeg håpet på. Når jeg ikke klarte å jobbe og psyken virkelig begynte å vise seg så hadde jeg utrolig god støtte fra samboeren min. Han var den som hjalp meg med å komme i gang med å søke hjelp på grunn av psyken min. Støtten han har gitt meg hele veien har hjulpet meg mer enn jeg kan sette ord på. Det har vært så nødvendig for meg å ha en som aksepterer den jeg er og hjelper meg igjennom dagene. For det har ikke vært enkelt for meg og sånn er det bare.

Jeg har opplevd så mye dritt opp igjennom. Det har rett og slett ikke stoppet og da er det vanskelig til slutt å stå på egne bein. Jeg gikk igjennom alle mine problemer alene frem til jeg møtte samboeren min. Her klarer jeg å slippe taket og la følelsene mine flyte. Det er virkelig noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg vet at jeg kan fortelle han alt og han vil elske meg like høyt uansett. Nå har vi faktisk vært igjennom mye sammen og fått satt forholdet på prøve for å si det sånn. Han har vært syk i 2 måneder og ikke klart å gjøre noe. Jeg har hatt mer enn nok angstanfall og depresjon.  Til og med sorg måtte vi igjennom begge to. Første mistet jeg Jennie og nå forlot faren hans oss. Det har vært 6 ganske spesielle måneder, men det har vært en tid som har vist oss at vi virkelig passer sammen. Vi støtter hverandre og har det fint sammen. Det er definitivt denne mannen jeg ønsker å dele resten av livet mitt med. Er jeg trist så klarer han å få meg i bedre humør. Det er egentlig alt jeg trenger nå, en god og snill mann. Jeg syns jeg fortjener litt lykke etter alt jeg har vært igjennom. Og ikke minst fortjener jeg en mann som jeg faktisk har lyst til å være den beste meg sammen med. Dette er den mannen jeg elsker og kommer til å elske resten av livet. Han er helt unik. Jeg er veldig heldig som fant han.

Så da har det faktisk gått et halvt år siden jeg gav deg et svar. Du hadde spurt noen dager før, men jeg viste ikke hva jeg skulle si. Når jeg kom hjem på soverommet så satt jeg å tenkte på dette. Jeg følte meg dum som hadde sagt at jeg trengte tid på å gi deg et svar. Det var da jeg begynte å lage et kort til deg som jeg skulle gi deg neste gang vi møttes. I kortet stod det bl.a “for å svare på spørsmålet ditt. Ja, jeg vil gjerne bli sammen med deg”. Jeg kan ennå huske reaksjonen din og at hele fjeset ditt lyste opp når du hadde lest kortet. Så det var sånn våres historie begynte. Vel, etter alt dette Tindertullet. Jeg er veldig glad jeg fant deg så jeg fikk slettet den appen for godt. Du har gjort livet mitt så mye bedre bare ved å være deg selv. Du har en helt fantastisk personlighet. Jeg elsker alt ved deg. Det er ingenting ved deg jeg vil endre på. For meg er du perfekt akkurat slik du er.

Det har blitt mange fine turer sammen. Selvom vi ikke har hatt masse penger til lange reiser så har vi fått til noen koselige turer i Oslo bl.a. Vi har dratt sammen på kino flere ganger, hentet togoodtogo poser, handlet sammen på IKEA, jeg har blitt med deg til legen (selskap på veien) og så mye mer. I tillegg har det blitt mange koselige stunder hjemme. Vi har spilt UNO og ledd så utrolig mye. Vel, jeg har hvertfall. Siden det er som regel jeg som vinner. Så har det blitt mange fine filmkvelder hvor vi har bestemt litt begge to. Jeg har lagd masse god mat og kaker til deg. Alle de flotte komplimentene du gir meg er så søte. Jeg blir like glad hver gang. At du liker maten jeg lager betyr mye mer for meg enn gaver f.eks. Men det beste jeg vet er alle de varme, gode klemmene du gir meg sånn uten videre. Det gjør meg alltid så glad. DU gjør meg alltid så glad. Jeg er så heldig som har en så god mann som deg.

Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer. Blir det tur til Bergen snart? Skal vi se BRANN kamp på stadion dems? Når får vi muligheten til å dra til Kristiansand? Og mest av alt lurer jeg på når vi får oss eget hus og hvor vi ender opp med å flytte. Jeg vet hvertfall én ting og det er at jeg alltid kommer til å være ved din side så lenge du vil ha meg. Så lenge jeg har deg så er hver dag så utrolig mye enklere.

Tusen takk for hvert eneste sekund av dette halve året. Måtte fremtiden gi oss mange fine år sammen. Jeg elsker deg så mye mer enn jeg trodde var mulig. Du er min bedre halvdel og du gjør meg lykkelig. Takk for alt du har gjort for meg og alt du har gitt. Takk for at du gir meg den støtten og tryggheten, at du klarer å takle alle mine vonde dager. Du er en mann med et hjerte av gull og absolutt den mest omtenksomme jeg kjenner. Vakre, snille, herlige deg.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg