Sommerfugler på besøk

ja, da har man fått vært en tur ute. fy søren så varmt det er.. igjen. jeg likte temperaturen som var i går, det var akkurat passe. men grunnen til at jeg var ute var for å se litt rundt på plantene. som jeg har sagt så har den det ikke så veldig godt i denne varmen. de sliter nok like mye som meg så jeg syns synd på dem som står ute i varmen hele dagen. heldigvis har de overlevd (de fleste) og vokser mer for hver dag. så tomatplantene har jo blitt en god del større til tross for været. vi har fått årets første jordbær som smakte så utrolig godt! snart kan agurken spises også. den er blitt så utrolig stor. i tillegg til alt dette så har den siste roseknoppen blomstret og potetene vi satt har også kommet utrolig langt. gulrøttene er også blitt store (bladene). det blir spennende å ta de opp og se hvor store/små de er.

også fant jeg et par sommerfugler som var på besøk i hagen. jeg måtte jo bare ta noen bilder når jeg først så dem sitte helt stille.

denne søtnosen satt på nettet som vi har satt over jordbærplantene. de var ikke veldig samarbeidsvillig, men jeg fikk i det minste dette bildet før den stakk sin vei.

denne derimot kunne jeg ta på etter 2 minutter. den var så sinnsykt søt. jeg prøvde å få den på fingeren, men det ville den ikke. så da fikk jeg nøye meg med bilder på bakken. litt synd den ikke åpnet vingene for den var skikkelig knallblå inni. tipper det er for å gjemme seg at den har så lyse farger utenpå. søt var det i allefall. og den holdt seg rundt beina mine hele tiden mens jeg tok bilder.

nå har jeg kommet meg inn på sofaen og gubben sitter og spiller GTA. så da har jeg noe å se på en stund fremover. det er jo ikke noe annet på tven. så da får gubben ha det litt gøy med å sprenge ting, kjøre på hopp og stjele biler…

#GTA #sommerfugler #hagen #grønnsaker

8 kommentarer

Siste innlegg