på besøk hos et vennepar

jeg glemte alkoholen, jeg fikk skikkelig vondt i hele kroppen og hodepine av sola. jeg hadde null energi og dagen gikk til å ligge på sofaen hos venninna mi med smerter overalt. 17. mai ble ikke helt slik jeg hadde håpet. vi satt midt i sola og det tålte vist ikke kroppen min i dag. MEN det ble servert god mat og det var god stemning. jeg prøvde så godt jeg kunne å være med på samtalen rundt bordet, men til slutt sa kroppen min stopp. jeg måtte tidlig hjem og setter nå i sofaen og prøver å slappe av. kjedelig når dagen blir så brått snudd på hodet, men det var en utrolig koselig feiring til tross for kroppens reaksjon på sola. jeg syns jo det var veldig kjipt at jeg ble såpass dårlig. men jeg kjente det på kroppen i går også at det ikke er bra for meg å stå/sitte i sola for lenge. og jeg som elsker å være ute. vel, det går vist ikke like bra lengre. kanskje det blir bedre i løpet av sommeren, men nå er det absolutt ikke noe moro! planene om å dra på tivoli ble ikke noe av og det var kanskje like greit med tanke på at vi måtte gått rundt i sola der også. kanskje vi kan ta en tur senere i uka eller noe. det hadde jo vært moro å kunne få med oss tivoli… planen er å få med elvefestivalen på sensommeren i det minste. da er det masse boder og mye å se på i tillegg til tivoli. men i kveld skal jeg bare slappe av frem til solen har gått ned. da blir det å vanne plantene og se hvor langt alt sammen har kommet. jeg vet det er en agurk som har vokst i allefall. i tillegg har rabarbaren og ?melonen? spiret som står i vinduet. det blir veldig spennende å se om det blir noe av det i år. men jeg lovet dere noen bilder når jeg kom hjem. jeg fikk jo tatt noen så her er litt bilder fra dagen i dag.


venninna mi tok på den fine kjolen som jeg sa hun kledde, men til slutt byttet hun siden den var litt kort når hun skulle bøye seg. hun har alltid sagt at hun ikke er et kjolemenneske, men denne kjolen er jo så utrolig fin på henne om hun bare lærer seg at hun ikke må bøye seg. jeg skulle virkelig ønske jeg hadde en sånn kjole for den er så utrolig fin og gjør kroppen 10 ganger bedre enn den egentlig er! skikkelig hold in kjole. noe både hun og jeg trenger. jaggu bra vi har såpass god humor og kan le av oss selv. det er faktisk veldig fint å ha ei venninne som henne! vi tuller alltid med hverandre og vi vet at det ikke er noe seriøst ved det så da går det ann. men i denne kjolen er hun penere enn alle modeller jeg har  sett! DU ROCKER DENNE KJOLEN!!

men når hun byttet til en annen kjole så må jeg jo bare si at denne jenta kler alt og hun har så mye fint! hun burde virkelig pynte seg oftere!

gubben hadde jo også pyntet seg og så utrolig fin ut! i dag var han i virkelig godt humør og det er veldig fint å se. det hjalp vist å komme seg litt bort fra alt og bare slappe av med god mat og hyggelige mennesker. jeg tror han hadde en veldig koselig dag. han kommer godt over ens med gubben til venninna mi og det er jo supert! ingenting er bedre enn å ha et vennepar man kan henge med uten krangling og uenigheter! jeg er utrolig glad jeg ble kjent med venninna mi og hun fant seg denne gubben. de er så søte sammen og veldig jordnære begge to.

så til tross for kroppen min sine uenigheter så var dagen i dag utrolig koselig og det er absolutt den beste middagen jeg har vært på. hadde dette vært 4 stjernes middag så ville dem fått en glatt 6’er av oss! vi tullet og koste oss hele dagen. så tusen takk for en flott 17. mai feiring. det var helt knall å være hos dere i dag!

så nå skal jeg slenge meg på sofaen med et glass vann og roe helt ned. så får de som kan, holde festen i gang. det ble dessverre ikke noe outfitbilde i dag. jeg klarer jo så vidt å stå på beina og ser nok veldig sliten ut så det får bli outfitbilde en annen gang jeg skal noe.

6 kommentarer

Siste innlegg