Fylt sopp

Noe jeg virkelig har hatt lyst til å prøve lenge, er fylt sopp. Det ser jo så godt ut. Så jeg måtte jo prøve det til slutt. Og jeg må si at det falt i smak. Nå er jeg også veldig glad i sopp da. Om du også er det, anbefales denne oppskriften på det sterkeste. Bare husk at du må ha en sopp med god plass inni.

Du trenger:

3 Store champignon eller portobello

3ss Tomatsaus el. (Jeg brukte sausen som er i hermetiske, hele tomater)

½pk revet mozarella

1 håndfull spinat

1 egg

1ts salt

1ts basilikum

Revet norvegia

1ss Smør

Slik gjør du:

Dra ut stilken på soppen, men hver forsiktig så du ikke lager hull.

Pensle toppen av soppen med smeltet smør og snu soppen på hodet.

Ha 1ss tomatsaus i bunnen av soppen.

Bland egg, ost, spinat, salt og basilikum i en bolle og fyll soppene med blandingen.

Dryss Revet norvegia på toppen.

Stekes i midten av ovnen på 200°c i 20 minutter.

Disse kan fryses hvis du ønsker det. Bare pakk dem godt inn i f.eks folie eller i en boks. Kan fryses i hvertfall 1 måned. Stek dem fryst.

Serves med brød, salat, potetbåter. Ja, det du har lyst til å ha ved siden av. Passer til det meste egentlig.

Husk å følge bloggen min påfacebook HER sånn at du ikke går glipp av noen flere oppskrifter. Mye spennende og godt som venter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg